Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez már jó jel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már jó jel?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik (tudja, hogy tetszik nekem) és régebben nem ült soha ebédnél ahhoz az asztalhoz ahol én vagyok, de most viszont odaült.Szerintetek ez nem jelent semmit?Vagy jó jel? Egyébként régebben is mondták, hogy tetszek neki, meg próbált felém nyitni néha.

2018. ápr. 9. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha azért ült oda mert nem volt máshol hely, akkor gáz. Egyébként lehet közeledés.
2018. ápr. 9. 16:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Volt egy teljesen üres asztal.
2018. ápr. 9. 17:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát lehet egy picike jó jelnek tekinteni de azért ne bízd el magad. Figyeld a további jeleket.
2018. ápr. 9. 18:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!