Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » . Mit gondoltok tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

. Mit gondoltok tényleg szeret és nem kamu?

Figyelt kérdés
Lenne egy kérdésem igazából az lenne hogy tobb mint 3 hónapja együtt vagyok egy sráccal de a táv miatt csak messengeren tudunk beszélni és nem is nagyon tudunk emiatt találkozni de nyáron mindenképpen szeretnénk hogy szerintetek igazi lehet vagy sem mer nagyon meg van köztünk a vonzalom és a szerelem is és mindennap legalább milliószor elmondja h mennyire szeret de sokszor van köztünk néha vita is de szerintem egy párkapcsolatban normális. De a barátnőm azt ítéli hogy ez nem komoly és nem is szeretem igazából őt csak egy illúzió amit csak elkepzelek és nyilván nem hittem el neki
2018. ápr. 8. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ha még nem találkoztatok akkor nem igazi kapcsolat. Viszont ha megvárjátok egymást akkor lehet belőle rendes kapcsolat is.

De vigyáz mert nem tudhatod mikor szívódik fel. De azert sok sikert.

2018. ápr. 8. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Eddig 2 távkapcsolatom volt, az egyik még most is tart. Mindkettőnél úgy volt hogy tali után számított a a kapcsolatunk "igazinak" az előtte levő időt nem számoltuk. Az elsővel 1 évif voltam együtt, csak 1x találkoztunk mert 120km-re lakott, a mostani párommal 4 hólapja vagyunk együtt és 260km választ el minket egymástól. Élőven nagyon nagyon más tud lenni a dolog, lehet hogy a valóságban máshogy viselkedne, nem vonzana annyira vagy ilyesmi.

Ui: mi is rengeteget vitázunk, de mindig megbeszéljük, nem kellemes de szerintem ez így van rendjén.

2018. ápr. 9. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!