Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ebből lehet később szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet később szerelem?

Figyelt kérdés

Találkozgatok egy fiúval, akit kedvelek. Kezdetben volt egy idő, amikor teljesen semleges volt számomra, de adtam a dolognak egy esélyt, mert anno még előtte valamikor felfigyeltem rá, gondoltam, lehet, hogy megint visszatér majd ez az érzés.

Az az igazság, hogy néha elég komolytalan, vagy túlságosan perverz, ami sokszor eléggé zavaró, de alapvetően okos, kedves, figyelmes.

Igazából nemrég lettem figyelmes rá, hogy néha már hiányzik, és örülök, mikor a semmiből hirtelen rám ír. A közelében még néha vannak kételyeim, úgy érzem, ez több, mint barátság, de kevesebb, mint szerelem... inkább csak egyfajta kötődés.

Ebből lehet több is? Még csak pár hónapja ismerem.

2018. ápr. 6. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hagyj időt ennek..nem megy egyről a kettőre 1 hónapot kb,azt utána meglátod mit érzel vagy hogy alakulnak a dolgaitok.
2018. ápr. 6. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Kialakulhat még ebből szerelem, csak adj időt magatoknak és ne siettesd a dolgokat.
2018. ápr. 7. 15:18
 3/5 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. ápr. 7. 23:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Én 18, ő 20.
2018. ápr. 8. 19:40
 5/5 anonim válasza:
Távolság ilyesmi? hol találkoztok? közös témák?
2018. máj. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!