Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik ez a lány de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik ez a lány de nem válaszol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval másik suliba jár. Nagyon aranyosnak tűnik. Rairtam és beszélgettünk pár mondatot cuki volt. Aztán amikor másnap írtam meg utána még nem válaszolt. Ez januárban volt de nem rég buszról láttam és nagyon megtetszett megint. És fáj hogy nem ír. Tudom hogy nem Facebookon akar ismerkedni persze de egy esélyt hogy beszélgessünk miért nem ad. Mit tegyek? tényleg tetszik még
2018. ápr. 6. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele buszon beszélni,ha megint látod vagy valami.
2018. ápr. 6. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Akinek van élete(hobbija van stb) és nem abbol áll a napja hogy iskola utan semmit se csinal(ennek nincs elete) akkor nem tud mindig visszairni...emiatt ne akadj ki...
2018. ápr. 6. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Elhivod...Elsőre nemet mond...okes...ha huszadszorra is...MOVE ON! És kész is...

Ha tényleg van élete akkor nincs mindig ideje mindenkire. Ezt el kell sajnos fogadni...ha meg ismerted akkor meg ne várj ezer évet mer akkor azt fogja hinni pl hogy csak baratkent tekintesz rá vagy te kerülsz be a friendzone ba...onnan viszont kijonni nem egyszeru...Make a move on her...nincs perfekt idő..ha te is tetszel neki akkor jol fogadja majd...lehet lepontozni

2018. ápr. 6. 22:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mondom egyszer beszéltünk de tök rendes volt aztán utána nem írt vissza. Igazábol személyesen meg nem találkoztam vele csak láttam. Lehet megprobalom még veszíteni nem fogok vele
2018. ápr. 6. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!