Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy felsőbb éves srác!?
Nagyon tetszik egy 11.-es fiú a sulinkba,úgy figyeltem fel rá,hogy még tanév elején (mikor úgy csinosabban voltam felöltözve) nézett engem ..De utána összejött rá 1-2 hónapra az egyik osztálytársával,akivel kb.1 hetet voltak együtt.Azóta nincs barátnője (legalábbis facen,instán nincs senkivel közös képe).Néha összenézünk,de már nem úgy ,mint ősszel... :(
Viszont ő nekem nagyon bejön,nagyon helyes srác ,én viszont "nem vagyok olyan jó lányba,mint ő fiúba",ő egy nálam sokkal szebb lányt érdemelne :( (Mondjuk az a csaj se volt szerintem hozzávaló/szép-csinos,én legalábbis csinosabb vagyok nála [ezt nem nagyképűségből vagy bántásból mondom])
Valami ötlet esetleg?
Mit tehetnék?
Facen nem merem bejelölni,félek,hogy utána nem mernék a suliba ránézni..
Köszönöm szépen előre is ,egy 10.-es lány
Ez a mondat . nem vagyok olyan jó lányba,mint ő fiúba",ő egy nálam sokkal szebb lányt érdemelne.
Szerinted akkor év elején mi a francért nézett téged ? Ne becsüld le magad legyen meg az önbizalom sokat tud dobni egy lányon , kezdd instan szivezd be par képét és ha viszonozza jó vagy ;)
16F
De aranyos vagy,ez jól esett, köszi! :)
Lehet instán kéne bekövetnem..?! 😏
Jelöld be facén, instán meg aol fent van ilyen közösségi oldalon. Aztán hátha rád ir :DD
Ha nem, akkor te is megteheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!