Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy felsőbb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy felsőbb éves srác!?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy 11.-es fiú a sulinkba,úgy figyeltem fel rá,hogy még tanév elején (mikor úgy csinosabban voltam felöltözve) nézett engem ..De utána összejött rá 1-2 hónapra az egyik osztálytársával,akivel kb.1 hetet voltak együtt.Azóta nincs barátnője (legalábbis facen,instán nincs senkivel közös képe).Néha összenézünk,de már nem úgy ,mint ősszel... :(

Viszont ő nekem nagyon bejön,nagyon helyes srác ,én viszont "nem vagyok olyan jó lányba,mint ő fiúba",ő egy nálam sokkal szebb lányt érdemelne :( (Mondjuk az a csaj se volt szerintem hozzávaló/szép-csinos,én legalábbis csinosabb vagyok nála [ezt nem nagyképűségből vagy bántásból mondom])

Valami ötlet esetleg?

Mit tehetnék?

Facen nem merem bejelölni,félek,hogy utána nem mernék a suliba ránézni..

Köszönöm szépen előre is ,egy 10.-es lány

2018. ápr. 1. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez a mondat . nem vagyok olyan jó lányba,mint ő fiúba",ő egy nálam sokkal szebb lányt érdemelne.

Szerinted akkor év elején mi a francért nézett téged ? Ne becsüld le magad legyen meg az önbizalom sokat tud dobni egy lányon , kezdd instan szivezd be par képét és ha viszonozza jó vagy ;)

16F

2018. ápr. 1. 21:25
 2/6 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy,ez jól esett, köszi! :)

Lehet instán kéne bekövetnem..?! 😏

2018. ápr. 1. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Jelöld be facén, instán meg aol fent van ilyen közösségi oldalon. Aztán hátha rád ir :DD

Ha nem, akkor te is megteheted

2018. ápr. 1. 21:36
 4/6 A kérdező kommentje:
De nem merem :D
2018. ápr. 1. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi volt, ha nem teszel érte, akkor nem fog csak úgy csoda folytán az öledbe borulni. Az élet nem tündérmese.
2018. ápr. 1. 22:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom..
2018. ápr. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!