Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Helyre tudnám még hozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyre tudnám még hozni?

Figyelt kérdés
Volt egy srác akivel összejöttem,de 2 hónap után szakítottam vele mert azt hittem hogy ez csak egy fellángolás és nem akartam hülyíteni a srácot,ez már 3 hónapja történt... De rájöttem hogy tényleg szeretem, mit tegyek? Írjak neki? Ha igen mit? 16/l
2018. ápr. 6. 15:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem gondold végig, hogy a srác vajon szeret e még téged. Ha arra lyukadsz ki hogy igen, akkor ird meg neki azt amit ide leírtál: Hogy azt hitted hogy csak egy fellángolás, de tényleg szereted és hogy megbántad hogy szakítottál vele , meg hogy nagyon hiányzik stb. Szerintem ez így korrek, és ha ezek után nem ad mégegy esélyt akkor az az ő baja. De én azt sem tudom, hogy a fiú mennyire haragtartó. Igazából ha te tényleg szereted akkor ez csak rajta áll. Ha nem akarja, akkor sajnos neked is tovább kell lépned.
2018. ápr. 6. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!