Szeretnem ha cicam mindig egy helyre fekudne. Hogy tudnam raszokatni hogy ne legyen mindenhol macska szor? Vettem neki egy puha finom agyat, de nem fekszik bele ha beleteszem is csak rovid ideig marad ott. Van valami amivel oda lehetne szokatni?
Sajnos soha nem tudod egyhelyre szoktatni a cicát.önálló
"személyiség" és maga dönti el, hogy hol akar heverészni, aludni.
30 éve vannak cicáim, most is van 17-15-8-évesek de szinte nincs a háznak /bent/ olyan része, amit már ne próbáltak volna ki. a leghihetetlenebb helyekre képesek bebújni és napokig azt a helyet bitorolni:))
aztán gondolnak egyet és áttelepülnek máshova,ami nekik jó.
én már teljesen együttélek ezzel, a férjemet néha zavarja, hogy már "itt is macskaszőr" van.
én azt szoktam neki mondani, ahol macska van, ott szőr is van:))
lehet utánuk takarítani, ez tény, de olyan imádnivalóak:))
üdv-cicás-
A macskatartás velejárója a macskaszőr. Nem értem én sem, hogy ha ennyire zavar a szőr, akkor minek vettél magadhoz macskát?
Na mind1.
A macska soha nem fog csak egy helyre feküdni. Törődj bele. Nincs az a módszer, amivel rá tudnád venni. Ennyi.
a szőr ellen létezik a kütyü, az a neve hogy furminator, elég drága, olyan 6-7 ezer körül van, de nagyon jó. De ez se fogja megszüntetni a szőrhullajtást, csak leredukálja azt a minimumra (sokkal jobban , mint más kefék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!