Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tanácsos tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsos tennem?

Figyelt kérdés

Van egy srac akivel randiztam ,kedveltuk egymast, minden okes volt de a vegen elarulta otthon hogy nem kesz egy kapcsolatra

Ekkor nagyon szarul esett ez az egesz.

Aztan mostanaban jott egy masik srac az eletembe ali joban van az elso sraccal. Az elso srac nagyon feltekeny volt rank es mint kiderult meg mindig eros erzelmei volt irantam.

A 2.sraccal nem jott ossze, de ujra kezdek vmit erezni a 1.srac irant.

De o meg mindig ugy tudja h a 2.sraccal joban vagyok es fel lepni. Elmondani meg nem nagyon merem neki mert akkor olyan a 2.sracnal vagy eppen az 1.sracnal mintha lepegetnek a sracokon pedig nem csak nem tudom neha mit erzek es ennyi.

Vki tanacs💕

2018. ápr. 2. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Srac 2. Srac 1.srac 2.srac

Nem neked kell a talpát nyalnod, ha ferfi akkor alljon oda eled es mondja meg hogy mit akar, ő inkabb jatsza az eszet , inkabb hagyd a kis fiukat kis autoval jatszani mint a te erzeseidel!

2018. ápr. 2. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha egyik fiu iránti erzeseidben sem vagy biztos, akkor hagyd mindkettőt es ne játssz az erzeseikkel. (Tudom, hogy nem ezt csinálod, csak mondom, hogy később ne ez legyen.)
2018. ápr. 2. 23:26
 3/4 A kérdező kommentje:
De en szeretnek vmit az 1.fiutol😕😩
2018. ápr. 2. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Először is döntsd el magadban mit is szeretnél igazán egy szimpla fellángolás miatt ne is kezdj bele... Ha biztos vagy a dologban beszélgess a kiszemelt sráccal aztán ha ő is úgy érzi úgyis lépni fog, ha meg nem elég tökös ahoz hogy lépjen akkor hagyd a fenébe.
2018. ápr. 2. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!