Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akibe már 2 éve szerelmes vagyok és mindig azon vacilálok,hogy vajon ő hogy érez iràntam.Már csak azért is mert,több jel arra utalt,hogy igen de aztán azon gondolkoztam, hogy talán mégsem.Többször volt rá alkalom,hogy kedves volt hozzám, máskor meg nem mondanám,hogy bunkó volt,inkább fele akarta hívni magára a figyelmet.A szemkontaktusról aztán ne is beszéljünk, akárhányszor ránéztem ő is engem nézett és akkor egymás szemébe bámultunk egy jó 10 másodpercen keresztül.Emlékszem,hogy többen voltak ott az osztályomból és köszöntem nekik,ő viszont utánok köszönt... na ez most nem tudom azért volte mert ismét fel akarta hívni magára a figyelmet,vagy egyszerűen csak nem vett észre addig.Még egy fontos dolog, amikor közelebb mentem hozzá,akkor egyből megváltoztatta a testartását.Valamit olyan is volt, hogy viccből megbökte a vállamot.

2018. márc. 30. 21:40
 1/1 anonim ***** válasza:
A testi érintkezés akármilyen piti dolog érzelmi töltetet hordoz magában. A szemkontaktus pedig figyelmet rád nézve. Én nem tudhatom hogy ő mit érezhet de ha vagytok olyan jó kapcsolatban akkor akár kérdezz rá konkrétan persze négyszemközt
2018. márc. 30. 23:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!