Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá, 7.-ben nyári táborban nagyon ráéreztem.. :D aztán 10 napig forrt az agyvizem, hogy mindig akkor nyitott ránk valaki amikor már éppen belelendülnénk.. [már a csókolózásba és nem másba. :D] Úgyhogy a végén szimplán leszartuk amíg nem egy felügyelőtanár jött be. XD
Ugye milyen romantikus? XD XD
26F
Hát,fogalmam nincs,hogy én hogyan csókolok. Emlékszem az első "csókomra",ahhoz képest,hogy mendkettőnknek első volt,mondhatni elég jó volt. Bár,nem emlékszem már sok részletre,csak annyira,hogy nagyon tetszett a dolog,és hogy utánna évekig nem volt benne részem.
Volt,hogy én "tanítottam" meg valakit csókolózni. Hát,én úgy írnám le,mint amikor valaki sportolni tanul. Ha tanárod van,hamarabb tanulsz,mint nélküle. Idővel pedig ígyis-úgyis bele jön az ember,kialakúl egyfajta "stílusa" mint minden másban is (pl autó vezetésben is vannak stílusok,stb.).
Tehát mondhatni "ráérez" az ember,de ez nem egyről a kettőre megy (legalábbis nem mindenkinél).
Szerintem ez picit támpontot ad.:D
Mindenki ráérez, max. az első ne legyen nyelves, ha úgy érzed.
Kövesd a partnered, ne próbáld lenyomni a nyelved a torkán, ne ajándékozd meg egy liter nyállal, és szerintem oké lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!