Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell csókolózni?
Mindenki azt mondja majd menni fog, ráérzel stb. de nem tudom ettől sajnos hogyan kell?! Legyszi valaki tud na mondani valamit h konkrétan hogyan kell?!
Értelmes válaszokat szeretnék mert nekem ez fontos...
Előre is köszönöm
Ha srác vagy, akkor az egyik kezeddel finoman simogasd meg az arcát, tűrd el a haját, aztán közeledj hozzá
A másik kezeddel meg markold a fenekét, és szorítsd magadhoz,majd mindkét kézzel
Magát a csók részét nem lehet elrontani nagyon, csak arra figyelj hogy ne kapd be az egész fejét, fogaitok ne érjenek össze, ez a lányokra is vonatkozik :D
Ha lány vagy, akkor a csók után nyakra puszit is adhatsz, nagyon szeretjük!:)
18f
Jajj nagyon köszi a válaszokat😊
16L
Én a karjaimmal körbe szoktam ölelni a nyakát, vagy a két kezemet finoman a nyakára teszem. Hidd el, ösztönösen fog jönni, hogy neked mi a kényelmes. :)
18/l
Szia!
Én is féltem h hogyan kell es ha el cseszem es stb.... deeee a bffem mondta h ne parazzak ra mert jo lesz es ra erzek ido utan.... es ugy lett...barmennyire feltem megis jo volt. Szval ne felj jo lesz es ez oszton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!