Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés csókolózni? Mármint az érzése
Igen tudom, sokszor halottam már azt hogy leirhatatlan, meghogy igymeg ugy fogatod a nyelved a msáik szájában, de ez az hogy hogykell csinálni.Én az érzésére vagyok kiváncsi, halottam már hogy jó, de milyen érzés?:DDNe jöjjetek a meztelen csiggákkal meg a pitékkelxDD
Igazából lány vagyok és kiváncsi vagyok milyen érzés, mivel még nem próbáltam.Nagyon megköszönném aki megválaszolná:3
A helyesirásomat nézzétek el U_U
Finom! Olyan bizsergető érzés picit és jó érzés. Főleg ha olyannal csókolózol akit szeretsz. A csók egy nagyon intim dolog
Intimebb mint a szex..szerintem. Csók olyannal élvezetes aki a párod. Én szeretem a barátom ízét,a nyelvét,a borostáját ami dörzsöli ilyenkor az arcomat picit. Nemtom leírni milyen a csókolózás. De jó!jó érzés. Viszont érdemes azért tudni,hogy extázisba nem esik az ember.
Köszönöm a választ, amugy egy barátomtól is megkérdeztem és hasonlóképpen válaszolt:D Sajnos én még nem próbátam, de majd azért remélem lessz alkalmam a megfelelő személyel :)
Amugy tényleg nézd el a helyesirásom megpróbáltam kijavítani, mert nem figyeltem de még mindig ugyanugy van :)
Másodszorra is köszönöm a hosszú választ:D
Sziaa :)
Hát először is ne a romantikus könyvekre és filmekre alapozz. Nem lesz olyan, hogy mondjuk egy falhoz tol a srác és aztán órákig csókolóztok mindenféle módon.
De annyit el tudok mondani hogy nagyon jó. Akkor a legjobb ha avval csinálod akit tényleg szeretsz. Mára csókot megelőző pillanat is érzéki, ahogy néz rád és tudod hogy meg akar csókolni és te is őt aztán ahogy összeérnek az ajkaitok.. Az érzést nehéz konkrétabban leírni. Érzed ahogy magához húz, hogy átkarol és hogy szeret, az idő megáll és olyan mintha minden megszűnne, csak ketten vagytok és egész végig arra gondolsz hogy úristen de jó hogy ez megtörténik és hogy szereted.. Nekem legalábbis ilyen. :)
16/L
EZt a második választ döbbentem olvastam végig.
Aki írta profi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!