Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a lányok bonyolultak, ha a fiúk is?
Figyelt kérdés
2018. márc. 14. 21:20
1/5 anonim válasza:
Pl: Ha lányoknál rákérdezel, hogy mi a baj, azt mondják, hogy "semmi". A fiúk általában elmondják, hogy mi a baj.
De lehetne sorolni még a példákat :)
2/5 anonim válasza:
Miért ne mondhatnák? Én ezt nem értem. Ha a fiúk is bonyolultak, akkor ezt a lányokra tilos mondani? Ha azt mondom a nárciszra, hogy szép, akkor a rózsára már nem mondhatom?
3/5 Mádár0218 válasza:
Én meg pont azt hallom hogy milyen egyszerűek vagyunk, mi férfiak
4/5 anonim válasza:
Szerintem mikor mi hajtja a nők malmára a vizet... ha nekik úgy tetszik akkor mi is bonyolultak vagyunk, ha pedig úgy akkor egyszerűek mert csak az irányít...
Al Bundy szavaival:
"Ne próbáld megérteni a nőket. A nők megértik a nőket és utálják is egymást"
5/5 anonim válasza:
Dehogy vagyunk bonyolultak.
5 dolog kell:
Kaja, pia (sör),tv(foci,sport) és a nők meg a haverok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!