Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt az ex...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az ex barátnőm? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Életem legnagyobb szerelme volt,de ő akarta hogy vége legyen. Már 1 éve szakítottunk de kb minden 2., 3. hónapba rámír hogy hogy vagyok és hogy sajnálja hogy szemét volt hozzám.Ezt elmondja mindig és el is megy. Aztán megint hónapokig semmi. 3 hónapig nem írt és erre tegnap rámírt hogy hogy vagyok meg hogy őszintén hiányzok neki. És 5 perc beszélgetés után leráz azzal hogy : "csak azt akartam tudni hogy jól e vagy". És ezzel most én mit kezdjek? Ma rá szeretnék írni. De mit mondjak neki? Ki szeretnék békülni vele. Nekem kéne lépnem? Szerintem nem várhatja el hogy én lépjek a sok elutasítása után. Meg kegyetlen volt hozzám amikor visszaszerezni próbáltam. Azt hittem belehalok annyira fájt.
2018. jan. 24. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Kattos a csaj szerintem torold es lepj tovabb.
2018. jan. 24. 22:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Dehogy törlöm. Őt nem fogom soha elfelejteni
2018. jan. 24. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem ismeri az elengedés folyamatát, és így könnyít magán,de valójában így csak nehezebb lesz neki.
2018. jan. 24. 22:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hagy nyugodni. 3 hónapig nem írtam neki. Az lenne a legnagyobb hiba hogy elfelejtsem.
2018. jan. 24. 22:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Most így hogy rámírt visszajött minden emlék. Nehezen feledem.
2018. jan. 24. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Pont ezért csinálja, hogy nehogy eltudd felejteni. De mivel te sem akarod, így tényleg nem is fogsz soha tovább lépni.
2018. jan. 25. 10:17
 7/9 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondogatta mindig azt hogy felejtsem el találok jobbat? stb... próbálom elfelejteni erre ő ír rám..
2018. jan. 25. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Ahhh. Az igazi troll. Húzza az agyad. Sz@rd le.
2018. jan. 25. 16:11
 9/9 anonim ***** válasza:

#7: Ha letiltod, nem fog tudni rád írni.. 😉

De te nem akarod letiltani, inkább szívatod magad és bele mész ebbe a gyerekes játékba.

2018. jan. 25. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!