Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Bekerültem nem rég egy 15 20 fős baráti társaságba,ami nagyrészt lánykból áll.
És kicsit poénos, de 3 lánynak tetszem, ebből a társaságból, és ami még felemelőbb, hogy 2 lány iránt is viszonozva van vagy mi.
Szóval ebből a 3 lányból 2 tetszik viszont... és nem igazán tudom mit kellene tennem, mert pl Esztiben és Emiben is van olyan, ami magával ragad, és ja... és elérkeztem egy pontra, ami nagyon gáz... tegnap nőnap volt, mindketten kaptak virágot, és mindketten csókkal köszönték meg... egyrészt nem tudok választani másrészt nem tudom, hogy kellene elmondani vagy mi szóval remélem értettétek 17f
Ismerd ki mindkét csajt jobban, a harmadikat meg utasítsd vissza, ha nem tetszik.
Ekkora mázlit bakker! Engem bezzeg kerülnek a csajok...
baromi nagy mázli... csak nehogy 2 szék közé essek, meg majd hárman széttépik egymást... rohadt jó lesz.
csak képzeld el, és bevonzod :D szakíts egy kis időt magadra, edzegetésre, tükörben nézegetésre és meg leszel 😀 utóbbit azért mondtam, mert sokkal jobban nézel ki, ha elfogadod magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!