Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Ti mit tennétek?
Üdv mindenkinek.
14 éves vagyok, tetszik egy lány (13 éves) és úgy vettem észre hogy én is neki. Nagyon szép lány, kb. 2 hónapja kezdődött hogy folyamatosan engem nézett és mosolygott stb. persze viszonoztam, hogyha összenéztünk akkor percekig is bírtuk volna nézni egymást anélkül hogy egyikünk elfordulna, és közben mosolygott(olyan őszinte mosoly volt). Aztán kb. 1 hónapra rá már zavarban volt tőlem, mintha félne rám nézni. Aztán az utóbbi 1 hétben kb. rám se néz egyszóval le szar. Nem tudom mi lehet az oka. Lehet hogy az hogy tudtam hogy tetszünk egymásnak és nem léptem semmit, és megunta. De sok ok van ami miatt semmit nem tettem.
1. Apám meghalt, és nem tudom mit szólna hozzá a családja, hogy mit gondolunk mégis hogy élne velem. Hogyha mondjuk komolyabbra fordulnak a dolgok.. Miből tartanám el, stb..
2. Anyagi gondok. A lány dubai-ba nyaral meg görög meg mittudomén. Nekem meg sokszor Kajára nem elég a pénz.
3. Nagyon nyomorék osztálytársaim vannak (bocsánat a kifejezésért) ha megtudnák hogy járunk vagy valami, másnap suliba egyből jönnének hangfelvétellel, és faggatnának hogy tetszik-e ez meg az, hogy majd megmutassák a lánynak, hogy szét válasszanak minket.
4. Úgy vettem észre pár osztálytársamnak elmenne a lány. És az aggaszt hogyha valamelyikkel össze jönne akkor annak nem lenne jó vége.
Nem igazán beszélgettünk még, Ukrajnában élünk és itt 2 évig kötelező templomba hittanra és káté-ra játni, szinte csak itt látom. Viszont ha hozzá szólnék szintén nem lenne jó vége mivel pár órán belül tudná a falu. Bujkálni meg nyilván nem fogunk.
Lényeg hogy ha nem lépnék semmit azt nagyon megbánnám mert kb. úgy elhagynám magam hogy enni sem kéne. Ha viszont lépek akkor azt is megjárom. + Kétséges hogy a szülei mit gondolnának rólam meg ő maga is.
Akár tanács vagy ötlet vagy bármilyen tipp/tapasztalat jó jönne. Nagyon megköszönném ha segítene valaki. Hogy ti mit tennétek a helyemben, és az ő helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!