Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek. A kérdésem a szerelemmel lenne kapcsolatos:

14 éves vagyok, tetszik egy lány (13 éves) és úgy vettem észre hogy én is neki. Nagyon szép lány, kb. 2 hónapja kezdődött hogy folyamatosan engem nézett és mosolygott stb. persze viszonoztam, hogyha összenéztünk akkor percekig is bírtuk volna nézni egymást. Aztán kb. 1 hónapra rá már zavarban volt tőlem, mintha félne rám nézni. Aztán az utóbbi 1 hétben kb. rám se néz egyszóval le szar. Nem tudom mi lehet az oka. Lehet hogy az hogy tudtam hogy tetszünk egymásnak és nem léptem semmit, és megunta. De sok ok van ami miatt semmit nem tettem.

1. Apám meghalt, és nem tudom mit szólna hozzá a családja, hogy mit gondolunk mégis hogy élne velem.

2. Anyagi gondok. A lány dubai-ba nyaral meg görög meg mittudomén. Nekem meg sokszor Kajára nem elég a pénz.

3. Nagyon nyomorék osztálytársaim vannak (bocsánat a kifejezésért) ha megtudnák hogy járunk vagy valami, másnap suliba egyből jönnének hangfelvétellel, és faggatnának hogy tetszik-e ez meg az, hogy majd megmutassák a lánynak, hogy szét válasszanak minket. Nem tudom mi bajuk de egyszóval szemetek.

4. Pár osztálytársamnak szintén "tetszik" a lány. És az aggaszt hogyha valamelyikkel össze jönne akkor azok csak kihasználnák...

Kérlek segítsetek tanácsok, ötletek, ami csak eszetekbe jut kérlek írjátok le. Nagyon megköszönném...

2018. febr. 5. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem kell szégyellned, hogy apukád meghalt. Sokan vagyunk így.

Osztálytársaiddal se foglalkozz..

Menj hozzá nyugodtan oda, és beszélgess vele. A többi majd alakul úgyis.

2018. febr. 5. 20:38
 2/11 anonim válasza:
Nagyon értelmesnek tunhetsz a kis irasod alapjan. Sott... Szerintem a lany ha tenyleg erez irantad valamit, akkor mar beletorodott h nem lepsz semmit. Ne ezek legyenek a legfobb okaid.. (reszvetem a tortentek miatt)
2018. febr. 5. 20:41
 3/11 anonim válasza:
2. Szoval, viszont ha szeret akkor ugy is ossze jottok. Es meg nem 14-evesen talalod meg az igazit. Lesz meg tobb 1000 lany akinel azt hiszed h o az igazi. Viszont ha szereted ot, tegyel erte, azutan meg ugyis kialakul. ( 2. Valaszolo 😁)
2018. febr. 5. 20:44
 4/11 SIDLER22 ***** válasza:

Nekem annó volt bátorságom megkérdezni 3 lány osztálytársamtól, hogy meg akar-e velem ismerkedni mert tetszik. Annyit kell tudni rólam, hogy eléggé ki voltam közösítve és szinte minden kis apróságomért már csúfoltak meg kinevettek. És amikor a lányok (természetesen) elmesélték a fiúknak (meg úgy anblokk az egész osztálynak), hogy miket írtam nekik... szerintem mondanom sem kell, hogy mi lett a vége. Egy olyan 15-20 évre el is vették a kedvem a csajozástól. Na ennyit a közösségről. Amerikában el se merem képzelni mi zajlik... X(

A kérdésedre válaszolva:

Ajánlom, hogyha ennyire ki vagy közösítve akkor a dolog előtt közöld vele, hogy ha lehet ne mondja el a többieknek mert rosz vége lesz. A lányok egyébként ilyenek. Felnőtt korukban sem lehet megérteni őket nemhogy gyerekként!

2018. febr. 5. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerelemben csak ti ketten számítotok, én azért adnék ennek egy esélyt, szerintem próbálj meg kommunikálni vele; amúgy lehet, hogy pl elmúlt az irántad érzett lángolása , és az is lehet, hogy most pl olyan valaki tetszik neki, akit nem is ismersz. Amúgy hát valszeg szimplán csak kiábrándult, de szerintem föl lehet ezt a kis tüzet még éleszteni. De meg hát mi ez, hogy ilyen könnyen lemond rólad, fura nekem; habár úgy nem, hogyha már hülyének kezdte érezni magát, hogy állandóan ott pirul, bazsalyog, vigyorog, virul rád; és lehet, hogy te meg nem is érzel iránta semmit, ő meg erre ott vigyorog, mint egy bolond , és leeht, hogy te csak kedvesen visszamosolyogsz rá, de nem táplálsz iránta érzelmeket; ezért ő meg nem akart már totál idiótának tűnni, ezért visszafogja az irántad érzett örömét, és pókerarcot vesz fel. Egyébként szerintem van még nála esélyed simán.
2018. febr. 5. 20:51
 6/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az gyors és értelmes válaszokat. Nem gondoltam volna hogy ennyien segítenek. :)

Még nem nagyon beszéltem a lánnyal. Csak ritkán látjuk egymást templomba meg hittan Kt. mivel 2 évig kötelező templomba járni.

Nem tudom máshol hogy van, de mi Ukrajnában élünk.

És ugye ahol össze gyülünk templomba vagy hittanra, ott az osztálytársaim is ott vannak. Szóval ha egy szót is szólnék neki, egyből mindenki pofázna...

2018. febr. 6. 15:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát, a templomban talán tényleg nem a legjobb ötlet; inkább hívd félre amikor kijöttetek az ajtón, hogy lenne-e rád egy perce ; vagy valami ilyesmi, én ebben nem vagyok jó (vmeik előző vok)
2018. febr. 6. 15:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Erről beszélek. Hogy ha hozzá szólnék és az egyik meglátná akkor estére az egész falu tudnál. Bujkálni meg nyilván nem fogunk.. Ezek itt megkeserítik az életem. Nem tudnám elmondani mit tudnék velük tenni.. (Nem mintha megoldás lenne..)
2018. febr. 6. 15:51
 9/11 anonim válasza:
Az alapján amit írtál,és ahogyan leírtad,nagyon értelmesnek tűnsz! :) Csoda,hogy vannak még ilyen fiatal fiúk is. Először is részvétem,őszintén sajnálom. Másodszor pedig semmikép se szomorkodj! Gondolom nem lehet könnyű neked. Próbálkozz be a lánynál,és ne szégyenkezz semmi miatt! Az lehet,hogy ő Dubai-ban nyaral,ti pedig szegények vagytok,de az én elvem szerint minden ember egyenlő. Nem számít az,hogy honnan származik,gazdag-e vagy szegény,semmi... És ha ez most nem jön össze a lánnyal,akkor se szomorkodj! Lesznek még többen is az életedben! Sok sikert,remélem tudtam valamennyit segíteni! :)
2018. febr. 6. 16:04
 10/11 A kérdező kommentje:

Meglátjuk :) Rengeteg okom van még, egy nap nem lenne elég hogy leírjam. De rendben, mivel ennyien úgy gondoljátok hogy "Mit veszíthetek" ezért valahogy megoldom.

Lenne még egy kérdésem. A fogam sárga, és akár napi 3szor is megmoshatom, de mindig csak egy kicsit lesz fehérebb. Anyám már megunta hogy minden fogkrémet próbálgatok hátha az én fogam egyedi, vagy valami. És azt mondta hogy a genetika miatt ilyen a fogam. Rendes fogorvost meg Ukrajnában nem nagyon találni :D

Nem tudtok valami itthoni módszert vagy akár patikába is elmehetek érte, csak itt nem nagyon találni olyan uv fényes cuccokat..

2018. febr. 6. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!