Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki hogy tetszik? 19F
Engem totál meglep, h. kb. már előkészítetted a dolgot, a korod alapján felnőtt vagy, de 100 km-t messzinek találsz.
Én 25 éve (15 évesen, lányként) 200 km-re laktam kollégiumban, ahová 2 átszállással lehetett eljutni a MÁV szerelvényein kb. 4 óra alatt. 5 évig minden héten oda-vissza megcsináltam utazótáskával felpakolva 'egyhatvanas kislányként'... Nem mondom, h. kellemes volt, csak annyit, h. neked az a 'kis' távolság ne jelentsen kihívást. Esetleg még diákbérleted is van, ill. létezik már telekocsi rendszer, ha nem tudsz /szeretnél/ lehet autóval menni. Nem úgyis a fizikai kontaktusra megy ki a játék (csók, ölelés, együtt nevetés, programok, szex)? Nem vagy Te Mikes Kelemen, h. évekig levelezz...
A konkrét kérdésre a konkrét válasz:
Írd meg neki, amit korábban is írtak, h. nagyon szimpatikus, és az eddigiek alapján tetszik/ megtetszett neked, és szeretnél vele élőben/ személyesen is találkozni. (A több mint 100 km azért sokkal jobb, mint a több száz :) )
Ha szimpatikus vagy neki, igent mond.
A hol és mikor itt már részletkérdés.
Aztán reméld, h. élőben is bejöttök egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!