Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Befogja vallani valaha is,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befogja vallani valaha is, hogy szeret?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársamba szerelmes vagyok.Elmondtam neki, mert sok-sok jelet kuldott nekem.Ő visszautasított, de utána is nagyon sok jelet küldött nekem.Pl. nemet oran átmentünk az infoba, és ott google fordítón beírta h "ich liebe dich" és mutatta, h a "dich" mennyire félreérthető a dikk miatt..Ezen kívűl nagyon sokat néz...Sőt, néha konkrétan bambul rám, és nem zavarja hogy én ezt látom.És valamiért egy időszakban mindig kiakart velem jönni a teremből, és valamiért mindig szóba hozta a szerelmet (az osztályban a párok összeillenek-e stb..), de ez abba is maradt.Én megelégeltem hogy játszadozik velem, és ezért nem foglalkoztam vele.Ő is ezt tette, sőt még bunkó is volt.De 2 hét után megint hozzám szólt, kereste a társaságomat, annak ellenére h továbbra se foglalkoztam vele..Most meg megint egyhelyben állunk.Neki kéne bevallania hogy szeret,de ő nem teszi. Most mit tegyek?Várjam meg míg bevallja?
2018. márc. 4. 09:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De most ellenkezhetsz az igazsággal, attól meg igaz marad. Az összes válaszoló azt mondta, hogy nem szeret ezek alapján, akkor gondold mar el, hogy lehet, hogy csak te vagyakozol annyira utána. Pontosan tudom, hogy ilyenkor először az a fázis van, hogy minden kis aprosagba belekapaszkodsz, hogy hatha mégis, de aztán rájössz, hogy nem... Ha ennyire nem hiszed el, akkor meg tenyleg beszéld at megegyszer ezt a dolgot vele alaposabban, es győződjünk meg arról, hogy mi a válasz.
2018. márc. 5. 16:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Gyozodj*
2018. márc. 5. 16:07
 13/16 A kérdező kommentje:

Jesszus..

Folyamaotosan nez, google forditoba beirja azt h szeretlek nemetul es ezt igy mutatja nekem, szerelmes cuccokat rajzol, azt is mutatja nekem, kihiv hogy negyszemkozt beszelgessunk, mellem akart ulni, nem foglalkoztam vele de keresett..

MIT LEHET EZEN FELREERTENI?-.-

Es epp ezaz, egyaltalan nem tartom nyiltnak es oszintenek.Van olyan, hogy visszautasit, de azert szeret.(nem biztos benne stb..)

Tudjatok o masabb, nem az a tipikus tomeg r1banc..Ez nem belemagyarazas, nem fennakadas, egyszeruen erzem, es a viselkedesebol latszik h szeret.

Szerelemben nincsen se logika, se szabaly.Es a noket sose lehet megerteni.

2018. márc. 6. 19:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért csinalja ezt, mert egy lany átlag körülmények között (ha éppenséggel nem szereti) ezt csinalja. Dettó ezt csinálom az összes barátnőmmel, es egyiket sem UGY szeretem. Ha máig nem történt semmi, sajnos ideje elfogadni.
2018. márc. 13. 16:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Hat ha az, hogy ezen a heten rengeteg oran szemeztunk, kikozben o a terem masik feleben ul, es beult mogem es a haverom moge (nem szeret hatul ulni, es meg nagyon sok hely volt) semminek szamit akkor oke, beletorodok..
2018. márc. 16. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezek nem számítanak. Amit jelnek hiszel, az egy hetero lany esetében csak barátság...
2018. márc. 17. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!