Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik, hozzátok szól a kérdésem. Ti mit láttok egy 26 éves pasiban "gyerekként"?
Ezt a kérdésemet már a felnőtt kategóriában is feltettem, de nem kaptam normális válaszokat, így itt próbálkozom.
Adott egy 26 éves férfi és egy 16 éves lány. A lány már párszor volt találkán a pasival, majd gondolt egyet és nem írt neki, nem jelentkezett. Januárban meg újra elkezdett kommunikálni és újra találkoztak annyira, h hazaviteti magát kocsival (fél óra az út amúgy) és állítólag azt tárgyalják csak, h ki kivel ismerkedik.
A kérdésem az, h mi visz rá egy 16 éves gyereket, h egy 26 éves férfival találkozgasson? Egy gyerek mit lát egy felnőttben és fordítva?
Én nem vagyok ellene a nagy korkülönbségnek, de ilyen korban ezt nem tartom egészségesnek. Egy 22-32, 24-34 éves egész más tészta (10 év különbségről beszélek és nem 4-5 év különbségekről!), mint egy 16 vs. 26 éves.
H miért is: A 24 - 34 éves általában már egy szinten vannak. ÁLtalában mindketten tudják, h mi az a munka, megtapasztaltak már 1-2 élethelyzetet, egyformább az érdeklődési kör, általában már családban, házasságban gondolkodnak, elszeretnének köteleződni... Míg egy 16 éves vs. 26 éves (nem lenézésből!): De 16 évesen (legalábbis ez a lány) még bulizni sem volt sosem (és egy elég izgága csajról beszélünk, szóval nem valami szűzike természetűről), tanul, sosem dolgozott, egyszerűen még csak gyerekként élt, felnőttként nem. A srác ezeket már mindet megtapasztalta, már egy tartós kapcsolatra vágyik. Egy 16 évestől?! Majd kíváncsi leszek, h még disco-ba is fogja-e hordani őket, mert jön a bulizós korszak.
Már elnézést, hogy ezt írom és, hogy így írom, de egy nagy szh@rt vagytok Ti érettek egy felnőtt férfihoz első.
26/F
Én 16 éves lányként egy 26 éves pasiban semmit sem látok. 18 év körül van a legnagyobb szakadék, és akár 1-2 év különbség is nagyon nagy lehet, mert egy 16 éves még gyerek, de egy 20 éves pl már bőven felnőtt. Ahogy te is mondtad, kedves érdező, ezek a nagy különbségek idősebb korban teljesen elmúlnak.
Én ezért személy szerint max a 17-18 éves fiúk terén gondolkodom.. De néha még a 18 is ijesztőnek tűnik :D
Más példával élve, az egyik barátnőm, aki még csak 15, már a 3. kapcsolatát éli (nekem még nem volt), és folyton csak a nála idősebbeket szemeli ki. Olyan 23-24 körülieket. Ez azért is lehet, mert az apjával és a két felnőtt bátyjával él, tehát ebben a korosztályban mozog haveri szinten, plusz nem olyan idegen tőle egy fiatal felnőtt, mint tőlem, aki konkrétan egyet sem ismerek.:))
Tehát ez erősen emberfüggő, érdemes elgondolkodni, hogy ebből a bizonyos lányból mi válthatta ki ezt, de persze ha csak egy férfiról beszélünk, akkor megeshet, hogy csak szimplán beleszeretett:D
Remélem tudtam valamit segíteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!