Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tinik, hozzátok szól a kérdése...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinik, hozzátok szól a kérdésem. Ti mit láttok egy 26 éves pasiban "gyerekként"?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdésemet már a felnőtt kategóriában is feltettem, de nem kaptam normális válaszokat, így itt próbálkozom.

Adott egy 26 éves férfi és egy 16 éves lány. A lány már párszor volt találkán a pasival, majd gondolt egyet és nem írt neki, nem jelentkezett. Januárban meg újra elkezdett kommunikálni és újra találkoztak annyira, h hazaviteti magát kocsival (fél óra az út amúgy) és állítólag azt tárgyalják csak, h ki kivel ismerkedik.

A kérdésem az, h mi visz rá egy 16 éves gyereket, h egy 26 éves férfival találkozgasson? Egy gyerek mit lát egy felnőttben és fordítva?

2018. febr. 23. 07:37
 1/6 anonim válasza:
En szemely szerint 16 evesen 23 eves ferfival ismerkedtem. Sok lany 16-17-18 eves korban azert keres idosebb ferfit mert a vele egy koruak kisse gyerekesek(persze nemelyik lany is de akadnak kivetelek) Egy gyerek azt latja a felnottben hogy komoly es megbizhato,kinott mar abbol hogy szorakozzon a lanyokkal(persze itt is akadnak kivetelek). Szemely szerint en felneztem arra a ferfira es tiszteltem is. Az hogy a felnott ferfi mit lat egy 16 evesben nem tudom,valoszinuleg ezt valtozo ot a szemelyisegem foghatta meg:)
2018. febr. 23. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:
A fiatalabb fiúk jórészt nagyon éretlenek. Egy idősebb fiút már komolyabban lehet venni, ez is lehet az oka. Vagy lehet hogy csak egyszerűen nem azt nézi ki mennyi idős, pont egy idősebb fiú volt szimpatikus és ennyi :) Nekem annó 22 évesen volt egy 13 éves barátnőm. Én a koromhoz képest "gyerekesebb" voltam, és nem vágytam még összeköltözésre, családra stb.. persze komolyan gondoltam a dolgot, mások érzéseivel sosem játszottam... szeretetet ugyanúgy kaphat az ember egy fiataltól és egy idősebbtől is.
2018. febr. 23. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pénz $$$$
2018. febr. 23. 09:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok ellene a nagy korkülönbségnek, de ilyen korban ezt nem tartom egészségesnek. Egy 22-32, 24-34 éves egész más tészta (10 év különbségről beszélek és nem 4-5 év különbségekről!), mint egy 16 vs. 26 éves.

H miért is: A 24 - 34 éves általában már egy szinten vannak. ÁLtalában mindketten tudják, h mi az a munka, megtapasztaltak már 1-2 élethelyzetet, egyformább az érdeklődési kör, általában már családban, házasságban gondolkodnak, elszeretnének köteleződni... Míg egy 16 éves vs. 26 éves (nem lenézésből!): De 16 évesen (legalábbis ez a lány) még bulizni sem volt sosem (és egy elég izgága csajról beszélünk, szóval nem valami szűzike természetűről), tanul, sosem dolgozott, egyszerűen még csak gyerekként élt, felnőttként nem. A srác ezeket már mindet megtapasztalta, már egy tartós kapcsolatra vágyik. Egy 16 évestől?! Majd kíváncsi leszek, h még disco-ba is fogja-e hordani őket, mert jön a bulizós korszak.

2018. febr. 23. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Már elnézést, hogy ezt írom és, hogy így írom, de egy nagy szh@rt vagytok Ti érettek egy felnőtt férfihoz első.

26/F

2018. febr. 23. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 16 éves lányként egy 26 éves pasiban semmit sem látok. 18 év körül van a legnagyobb szakadék, és akár 1-2 év különbség is nagyon nagy lehet, mert egy 16 éves még gyerek, de egy 20 éves pl már bőven felnőtt. Ahogy te is mondtad, kedves érdező, ezek a nagy különbségek idősebb korban teljesen elmúlnak.

Én ezért személy szerint max a 17-18 éves fiúk terén gondolkodom.. De néha még a 18 is ijesztőnek tűnik :D

Más példával élve, az egyik barátnőm, aki még csak 15, már a 3. kapcsolatát éli (nekem még nem volt), és folyton csak a nála idősebbeket szemeli ki. Olyan 23-24 körülieket. Ez azért is lehet, mert az apjával és a két felnőtt bátyjával él, tehát ebben a korosztályban mozog haveri szinten, plusz nem olyan idegen tőle egy fiatal felnőtt, mint tőlem, aki konkrétan egyet sem ismerek.:))

Tehát ez erősen emberfüggő, érdemes elgondolkodni, hogy ebből a bizonyos lányból mi válthatta ki ezt, de persze ha csak egy férfiról beszélünk, akkor megeshet, hogy csak szimplán beleszeretett:D

Remélem tudtam valamit segíteni!!

2018. febr. 23. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!