Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, milyen indokkal menjen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen indokkal menjen oda hozzátok egy lány?

Figyelt kérdés

Ha tetszik egy fiú az iskolából, és el akarom érni, hogy végre beszéljünk, milyen indokkal menjek oda hozzá? Szerintem az ilyen „Meg tudnád mondani, hogy mennyi az idő?” és társai elég átlátszóak. Ha mondjuk egy eseményen egymás mellett ülnénk, és ezt megkérdezném, az úgy rendben van. De ha már a folyosó végéről feltűnök neki, mellettem sok emberrel, akkor tuti h*lyének néz, hogy ezért sétáltam hozzá „kilométereket”.

Köszönöm a segítséget! :)

2017. szept. 10. 15:35
 1/7 anonim válasza:
82%
Mikor elmentek egymás mellett a folyosón csak köszönj rá és mosolyogj, ha kicsit messzebb vagy tőle szemezz vele és mindig mosolyogj. Egy lány mosolyának mindig örülnek a fiúk. Ha veszi a jeleket és van egy kis bátorsága majd ő leszólít.
2017. szept. 10. 15:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy szemezünk mindig, de semmi nem történik. Megpróbálom a mosolygást :)
2017. szept. 10. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

A mosolygás tényleg csodákra képes :D

De csak szolidan, mosolyogj rá, ne vigyorogj állandóan :D

2017. szept. 10. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne nevess rá csak mosolyogj.Ha ránevecc olyan mintha kinevetnéd.Hívd el nyugodtan valahova ha ő nem kezdeményez és ott kiderül mi a szitu.Ez a mai világban már nem gáz.
2017. szept. 10. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
#4 nem tudom, hány éves vagy, de meglepődnél azért ha ez minden előzmény nélkül megtörténne :D még akkor is, ha néhány lány unalmas matekórákon álmodozik ilyenről. (Nem akarkivel persze, hanem a saját kiszemeltjével)
2017. szept. 10. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Még ha már törölték is. Előzőre értettem
2017. szept. 10. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Légyszi a "meg tudnád mondani, mennyi az idő"-t azt ne. Vagy akkor már rögtön a telefonjáról kérdezd meg, hiszen az pontosabb.
2017. szept. 10. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!