Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Na valaki segít?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na valaki segít?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet már láttátok ezt a kérdést régebben is kiraktam, csak most bővült egy kicsit, és jó részletesen leírom.

Tehát:

14 éves vagyok, tetszik egy 13 éves lány. Ugy kezdődött hogy észre vettem hogy engem nézett, és úgy próbált nézni amikor én másfelé figyelek, azt kicsit "feloldódott" és a szemembe is nézett ha épp én is ránéztem. Folyton néztük egymást volt hogy percekig is. Közben természetesen mosolygott és én is :)

..... nevű országban élünk ahol 2 évig kötelező templomba járni, konfirmálás előtt, emellett egyház töri és Káté órákra járunk. Csak itt láttuk egymást, és a templomba azt vettem észre egy kis idővel később hogy zavarban van tőlem, de olyan aranyosan hogy próbált ugy nézni engem hogy én másfelé figyelek, és amikor én is ránéztem ő lenézett mindig jobbra, de csak egy pillanatra és aztán újra egyből rám. Utána pár hétre rá olyan flegmának tűnt vagy nem tudom mi volt vele.

(Még nem beszéltünk egymással)

Lényeg hogy ezt már egyszer kiírtam és válaszoltak is sokan, mindenki azt mondta hogy hívjam el valahova.

Na de az ok amiért még mindig nem vagyunk együtt az az hogy én félek kezdeményezni. Mármint nemtudom hogy fogalmazzam, nem félek hanem van pár ok ami miatt nem teszek semmit.:

1. Apám meghalt és így nincs sok pénzünk sokszor ételre se. A lány meg más országokba nyaral... És félek hogy mit szólna a családja..

2. Az osztály társaim illetve az övéi, még a szomszéd falukban is elhíresztelnék hogy ha meglátnának minket. De ez már hosszú úgyhogy nem megyek bele.

Mostanság megtudtam hogy van barátja és hogy néha-néha asszem elmennek együtt valamerre, osztálytársaimtól tudtam meg.

Ma megnéztem Instán és a lány a fiú összes képét likeolta stb...

Szóval szar helyzetbe vagyok. Van valami véleményetek. Vagy hogy t mit tennétek a helyemben... De nem kell olyan hogy "Nyugodtan menj oda hozzá NINCS MIT VESZTENED".

Szóval előre is köszönöm aki veszi a fáradtságot hogy elolvassa(kicsit hosszú lett :D) és segít..

2018. febr. 19. 22:58
 1/6 anonim válasza:
46%

Kényszeritsd rá,hogy ő kezdeményezzen.-legalább beszélgetést...

Lájkolj mindenét,mindenhol ahol tudod.Ha néz mutass valami kompromittálót (pl rajzolj valamit diszkréten a levegőbe) vagy csak szolidan kacsints rá.Kényszerítsd kíváncsiságra.

2018. febr. 19. 23:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, de itt a 2 ok a lényeg.

Talán megpróbálom.

2018. febr. 19. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Zed main vagy, add fel...
2018. febr. 19. 23:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Héé én is zed main vagyok 560k pt.de nem tudom kicsit varj vele mert altalaban nem tart olyan sokaig wgy kapcsolat ha csak neha elmennek valahova so figyeld ot de ne bamuld meg erdeklodj rola masoknal.nagyon sajnálom hogy ez tortent apukaddal.reszvetem.ha kell valami vagy tudok segiteni irj privatba 14f
2018. febr. 20. 08:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Reszvetem apukad miatt, kitartast!
2018. febr. 20. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. febr. 21. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!