Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom most mi legyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom most mi legyen valaki segít? :o

Figyelt kérdés
Na hát az van h van egy fiú akivel egy előkészítőre járok és azt hiszem tetszik nekem. Ma volt ilyen pályaválasztási rendezvény és ő is ott volt. Amúgy köszönésen kívül még nem beszéltünk. Szóval lehet h csak a megjelenése ahogy beszél meg ahogy néz az tetszik nekem mondjuk úgy h szimpatikus. Ma ránéztem és felismertem a rendezvényen, köszönt h heló én meg csak lefagytam egy kicsit aztán mentem tovább mintha mi sem történt volna. Aztán amikor megint találkoztunk az egyik haverja mondta h jovann akk ne köszönjél. Na és nem tudom valószínuleg azt gondolják h flegma vagyok pedig nem csak izé nehéz mindnig elvarázsol a fiu ha ott van a közelembe. Néha még a fiú nézett is de rövid ideig és néha még el is mosolyodott. Akkor most ő besértődőtt? vajon tetszek neki? nem tudom xd szerencsétlen vagyok és szerencsétlen voltam mindig is ilyen téren. :( Értelmes válaszokat várok! 14l

2017. nov. 9. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenkivel megesik, hogy leblokkol :) Legközelebb ha látod, azt tudom javasolni, hogy köszönj, vagy mosolyogj rá, és esetleg oda is mehetsz hozzá beszélgetni. Feldobhatod témának mondjuk az előkészítőt, vagy hogy izgulsz a felvételi miatt. Igazából mondhatnám, hogy a srácnak kéne kezdeményeznie, de ha köszön, meg mondtad, hogy téged nézett és mosolygott, az már jó jel :) szóval szerintem nincs mi veszítened!
2017. nov. 9. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is azt tudom ajánlani, hogy következőleg próbáljatok meg beszélni! Szóval ha meglátod te kezdeményezz: menj oda, köszönj, és mondd neki hogy sajnálod ha rossz néven vette azt hogy nem köszöntél vissza, de elterelődött a figyelmed vagy valami kamu dumát nyomj le:D Kérdezd hogy hogy megy neki az előkészítő, milyen gimibe menne tovább, és innentől már szerintem be fog indulni a téma egy kis időre
2017. nov. 11. 16:31
 3/4 anonim válasza:
Hova jarsz suliba?
2017. nov. 11. 20:05
 4/4 anonim válasza:
Mindenki ideges ha az ellentétes nemről van szó :) De csak nyugi ő is ugyanolyan ember mint te :) Amúgy legközelebb nyugodtan köszönj oda neki, és próbálj nem arra figyelni ami tetszik benne,hanem csak magára a srácra, szerintem könnyebb úgy beszélgetni is, ha nem azzal foglalkozol, hogy mennyire bejön :)
2017. nov. 11. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!