Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi legyen? Megkösz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi legyen? Megköszönöm aki segít <3

Figyelt kérdés

Sziasztok. Meg ismerkedtem egy lánnyal, és párszor találkoztuk. Nagyon jól éreztük mind a ketten magunkat, facen is sokat beszélgetünk, és mostanába több órán keresztül telefonálunk is, és sokszor úgy beszélünk egymással, mintha már kapcsolatban lennénk. Ő is mondta már , hogy szeret, és én vagyok neki a legfontosabb, és számomra is így van. Pár nap múlva megint egy egész napon át vele leszek. Hogyan kérdezzek rá, hogy most igazából mi is van, mert szerintem mind a ketten nagyon szeretnénk hogy legyen valami. Ő 16 éves, én szintén.

Bocsi a fogalmazási problémákért, csak nagyon fáradt vagyok már

2017. márc. 19. 18:10
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és a bizalom meg van közöttünk, nem régóta ismerjük egymást, és szinte már mindent tudunk egymásról
2017. márc. 19. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ember. Ha már egy lánnyal ilyen messze eljutottál, akkor a további csak gyerekjáték. Egyebkent meg szerintem meg viccből egyszer-kétszer jeletsd ki,h "mostmár az enyém vagy" meg ilyenek, mikozbe megoleled meg ilyesmik es nezd meg h reagal. Aztan estefele forditsd komolyabbra a szot es kerdezd meg tolle. (Azert ekkor mert este a faradtsagtol oszintebbek vagyunk es konnyebben kijon minden) 15/l
2017. márc. 19. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Mond, hogy szerelmes vagy belé. Amúgy tuti a csaj is vonzódik hozzád.
2017. márc. 19. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!