Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A szerelmet felváltja a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmet felváltja a szeretet? Lehetséges?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk egyutt a barátommal, persze mielott osszejottunk, már régen szerelmes voltam belé. most kezdem ugy érezni, hogy nem vagyok belé szerelmes olyan szinten, mint voltam (persze most is szerelmes vagyok belé valamilyen szinten) de úgy veszem észre, hogy inkább szeretem. egyre jobban szeretem, napról napra, viszont egyre inkább vagyok belé szerelmes. ennek van értelme? lehetséges? attól, hogy nem vagyok belé olyan szinten szerelmes, mint voltam, még vele képzelem el az életem, sott!! meg tudnátok mondani, hogy mi a véleményetek errol? 19/l, a barátom 22
2018. febr. 17. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez így van, a kezdetekben van a rózsaszín köd, aztán fokozatosan csökken a vonzalom mértéke, és szeretetté válik. Viszont ilyenkor már ingatag, tehát itt már benne lehet a pakliban, hogy megismersz valami másik srácot, akinél magasabb a vonzalmi szint, és eljön a váltás ideje. (és ezt nem rossz értelemben írom, meg srácokra is ugyan ez érvényes. Ln csak azt írtam le, hogy alapvetően hogyan változik a vonzalmi szint egy kapcsolat alatt)
2018. febr. 17. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!