Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mikor kezdtetek el szerelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor kezdtetek el szerelmet erezni? 18/L

Figyelt kérdés

Parkapcsolat elejen csak szeretted ,de aztan szerelmes lettel bele idovel ,mi valtotta ezt ki ,mit ereztel mashogy?

(Persze mas ha mar szerelmesen jottok ossze)

2018. jan. 2. 00:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos pont az ellenkezője volt. Az elején tetszett nagyon a lány, össze is jöttünk de elég hamar kiismertem és igazán bele se tudtam szeretni mert vége lett a kapcsolatunknak... :( 17/f
2018. jan. 2. 00:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Oh:( hat ez nem szerencses
2018. jan. 2. 00:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló volt. Elején fülig szerelmes voltam, majd később ahogy kijöttek az irritáló hibák elmúlt. Ettől még szerettem és elfogadtam olyannak, amilyen, csak idővel a megoldatlan problémák véget vetettek a kapcsolatunknak. 18/F
2018. jan. 2. 00:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Soha
2018. jan. 2. 01:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Vicces, mert én a barátomba csak idővel szerettem bele. Először neten beszéltünk hajnalig, a személyisége nagyon megfogott. Másnap mikor találkoztunk, hát, így külsőre talán nem igazán volt az "esetem" (sose az ilyen típusú fiúk jöttek be). Szóval nem tudtam mit tegyek, hisz a tulajdonságai nagyon is tetszettek. De végül úgy döntöttem, lesz ami lesz, nem futamodok meg (féltem egy párkapcsolattól, akármennyire is furán hangzik), talán ez volt életem egyik legjobb döntése. Idővel tényleg megismertük egymást, mégjobban megtetszett, kialakult a bizalom. Olyan 4 hónaposak lehettünk, mikor beleszerettem, nem tudom pontosan.

Btw már majdnem másfél éve együtt vagyunk:D 18L

BÚÉK!

2018. jan. 2. 01:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Fokozatosan szerettem bele a barátomba.

Az elején évekig szimpla haverok voltunk, majd barátok, és idővel tudtam, hogy többet érzek már, de próbáltam titkolni előtte (nem akartam elveszteni a barátságát). De szerencsére ő is belémszeretett, ugyanúgy, fokozatosan, úgyhogy amikor összejöttünk már szerelmesek voltunk:) És ha lehetséges, akkor ez az érzés még sokkal jobban erősödött, az együtt töltött idő függvényében:)

Miért erősödött az érzés? Mert már nem csak plátói és elérhetetlen volt, hanem kézenfogható, ott van mindig mellettem, és nem zsákbamacskát kaptam, hanem ismertük már egymást, tehát a bizalom alapból adott volt, és hogy fokozatosan meg tudtunk nyílni egymásnak, hogy változtunk, hogy működjön a kapcsolat. Hogy olyan szeretettel bánik velem, ahogy még senki, hogy szeret, és szerethetem.

18/L és 18/F :)

2018. jan. 3. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!