Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti átgondoljátok mit mondatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti átgondoljátok mit mondatok annak a lányak akinek szerelmet vallotok?

Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Sose vallj szerelmet, egy jótanács.
2017. dec. 28. 22:06
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a válaszod és bár értékelem, én azért mégis megkockááztatnám, még akkor is ha életem legrosszabb döntése lesz
2017. dec. 28. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb ha spontán öntöd szavakba, ha mindenképp ragaszkodsz hozzá. Hagyd hogy a helyzet úgy hozza. :) Mondjuk kettesben vagytok és vibrál a levegő (már ha a szerelemtől) mert ez a sulifolyosós szünetesrohanós "lenne egy perced?" dologból nehéz jól kijönni és romantikus helyzetet csiholni. Bár nem tudom, milyen viszonyban vagytok egymással?
2017. dec. 29. 00:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, minden jön magától, ha nem így lenne mind csak színészek lennénk.
2017. dec. 29. 01:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek.

Nem arról van szó, hogy ne mondd ki, de szerelmet vallani, hát elég balek dolog.

Szal ez az eléállok és akkor kinyögöm, hogy én hogy belédszerettem bla bla.

Hidd el, a hagyományos fűzéssel, szépen komótosan, többre fogsz menni.

2017. dec. 29. 12:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát az igazság az, hogy ez az utolsó évem bármit is tenni, viszont nem akarok tétlenül álllni és várni a csodára. (Ha ez számít már hívtam meg italra is, amit szerencsére el is elfogadott, habár nem az a étterem avgy egyéb iylen helyen volt csak úgy a padon ülve fogyasztttuk el). szóval mit javasoltok mit kelenne tennem?
2017. dec. 29. 14:30
 7/7 A kérdező kommentje:
#3 egyébként elég jóba vagyunk és sokat beszélgetünk
2017. dec. 29. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!