Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valjak neki szerelmet?
Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliba aki az évfolyamtársam már majdnem 1 éve tetszik(én is lány vagyok).Fél éve tudta meg az egyik osztálytársamtól,hogy nekem ő bejön és ő akkor kinevetett.Facen bejelöltem 3x rám írt ne jelölgessem be folyton.Ekkor ő sokat nézzett engem.De nyár után mikor vissza mentünk suliba eszre se vett azóta és lett barátja.Ezzel a lánnyal sosem beszéltem még csak egyszer rám köszönt,hogy szia cica:D.De úgy érzem,hogy szeretem nem kell más csak ő,folyton rá gondolok.Szóval az a lényeg,hogy tudtára szetetném adni,hogy nekem ő mennyit jelent.Személyesen nem szeretném,inkább leszeretném neki írni.Most ne jöjjenek azok a válaszok,hogy ha van pasija hagyad meg hogy ő hetero és reménytelen.Ha reménytelen is a helyzet akkor is elszeretném neki mondani mi a szitu.2017. dec. 27. 17:57
1/24 anonim válasza:
Ha szemmel láthatóan nem érdeklődik homoszexuális vonalon, akkor ez neki inkább kellemetlen lesz, és jó eséllyel együtt fognak röhögni a barátnőivel az irományodon, esetleg megpróbálnak még jobban ellehetetleníteni. Szóval gondold át.
2/24 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg,hogyan hívjam el valahova?Hogy elmondjam neki még is személyessen...
2017. dec. 27. 18:23
3/24 anonim válasza:
Miert akarod szegenyt kellemetlen helyzetbe hozni?
Ez azert eleg onzo dolog..
5/24 anonim válasza:
Ha valaki ilyen helyzetbe hozna,én rosszul érezném magam,nagyon.Szerintem hagyd az egészet,ne légy önző.
6/24 Menő manó43 válasza:
Hiába mondod, hogy "Most ne jöjjenek azok a válaszok,hogy ha van pasija hagyad meg hogy ő hetero és reménytelen", mert erre nem lehet mást mondani. Ez egy végelenül reménytelen helyzet, ha a te szemszögedből nézzük a dolgot. Add fel az egészet, hidd el egyszerűbb és jobb lesz az úgy.
7/24 A kérdező kommentje:
Attól még leírhatom neki xD
2017. dec. 27. 20:24
8/24 A kérdező kommentje:
Gyerekek megírtam neki full részegen...Mit csináljak?:o
2017. dec. 27. 20:52
9/24 A kérdező kommentje:
Nagyon ver a szívem remegek látta fuuu de sokkolva vagyok
2017. dec. 27. 20:53
10/24 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam át hirtelen elküldtem neki fél év után....
2017. dec. 27. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!