Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan valjak neki szerelmet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valjak neki szerelmet?

Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliba aki az évfolyamtársam már majdnem 1 éve tetszik(én is lány vagyok).Fél éve tudta meg az egyik osztálytársamtól,hogy nekem ő bejön és ő akkor kinevetett.Facen bejelöltem 3x rám írt ne jelölgessem be folyton.Ekkor ő sokat nézzett engem.De nyár után mikor vissza mentünk suliba eszre se vett azóta és lett barátja.Ezzel a lánnyal sosem beszéltem még csak egyszer rám köszönt,hogy szia cica:D.De úgy érzem,hogy szeretem nem kell más csak ő,folyton rá gondolok.Szóval az a lényeg,hogy tudtára szetetném adni,hogy nekem ő mennyit jelent.Személyesen nem szeretném,inkább leszeretném neki írni.Most ne jöjjenek azok a válaszok,hogy ha van pasija hagyad meg hogy ő hetero és reménytelen.Ha reménytelen is a helyzet akkor is elszeretném neki mondani mi a szitu.

2017. dec. 27. 17:57
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Hülyeség volt, nevetni fognak...

Nem bántásból mondom de ha a helyzetében lennék távol maradnék tőled emiatt.

Mert nem kellett elmondanod ahhoz, hogy rájöjjön magától..

Most tényleg nem bántani akarlak..

Pl én is leszbikus vagyok, de nem akartam háborgatni soha a hetero lányokat azzal, hogy nem hagyom őket békén mert nekem bejönnek.

Szerintem ha nem akarod magad és őt egyaránt még kellemetlenebb helyzetbe hozni akkor többé ne írj neki és felejtsd el és hagyd békén.

2017. dec. 30. 13:56
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem igazán nevetnek.Csak az osztálytársai folyamatossan bámulnak:D De a legjobb barátnője aki biszex az meg folyamatossan néz meg mosolyog rám...
2018. jan. 13. 19:19
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem köznevetség tárgya lettél azért néznek és mosolyognak.

Nyilvánvaló hogy nem a saját neméhez vonzódik, és így minden erőfeszítés felesleges.

2018. jan. 14. 17:24
 24/24 A kérdező kommentje:
Csak furán néznek (ahogy idáig is) de szerencsére nem szólnak be semmit :D
2018. jan. 26. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!