Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valjak neki szerelmet?
Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliba aki az évfolyamtársam már majdnem 1 éve tetszik(én is lány vagyok).Fél éve tudta meg az egyik osztálytársamtól,hogy nekem ő bejön és ő akkor kinevetett.Facen bejelöltem 3x rám írt ne jelölgessem be folyton.Ekkor ő sokat nézzett engem.De nyár után mikor vissza mentünk suliba eszre se vett azóta és lett barátja.Ezzel a lánnyal sosem beszéltem még csak egyszer rám köszönt,hogy szia cica:D.De úgy érzem,hogy szeretem nem kell más csak ő,folyton rá gondolok.Szóval az a lényeg,hogy tudtára szetetném adni,hogy nekem ő mennyit jelent.Személyesen nem szeretném,inkább leszeretném neki írni.Most ne jöjjenek azok a válaszok,hogy ha van pasija hagyad meg hogy ő hetero és reménytelen.Ha reménytelen is a helyzet akkor is elszeretném neki mondani mi a szitu.2017. dec. 27. 17:57
12/24 A kérdező kommentje:
Mondom nagyon berugtam...
2017. dec. 27. 22:00
13/24 anonim válasza:
Ha tenyleg szereted hagyd elmenni hidd el jobb az ilyet elfelejteni neki is neked is
14/24 anonim válasza:
Ha szeretsz valakit zárd be a pincébe és etesd az ajtó alatti résen amíg viszont nem szeret.
15/24 A kérdező kommentje:
Látta de nem ír...
2017. dec. 28. 12:18
16/24 anonim válasza:
Figyelj!Akármennyire is nem szeretnèd,szerintem hagyd!Most boldog a barátjával és valószínűleg azért nem ír vissza,mert ezzel nem tud mit kezdeni.Te meg rohadt szerelmes vagy és nem tudsz másra gondolni csak rá.Tudom milyen a viszonzatlan szerelem és tudom,hogy rohadtul tud fájni,de hidd el nem éri meg utána futni.Csak magadat gyötröd vele!Inkább talàlj te is magadnak valakit akivel boldog lehetsz!
18/24 A kérdező kommentje:
Semmi sem történt látta azt annyi.
Egész éjjel nem aludtam semmit mert úgy remegtem:D
2017. dec. 28. 20:15
20/24 A kérdező kommentje:
Semmi
2017. dec. 29. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!