Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Éreztétek már úgy hogy imádját...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy hogy imádjátok a párotok és nem kell semmi más? Aztán nem is ír

Figyelt kérdés
Van egy szerelmem akivel így vagyok és nem tudom mi tévő legyek

2018. febr. 17. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Vannak ragaszkodóbb és kevésbé ragaszkodó emberek, ha ő az utóbbi kategóriába esik, ne haragudj rá emiatt. Az, hogy mennyi időt tölt veled, nem befolyásolja az érzelmei erősségét. Ugyanis lehet olyan eset, hogy heti 1x találkozol vele de teljesen odáig van érted és van, hogy mindennap találkoztok, de nem érez irántad olyan intenzív szeretetet. Továbbá ugyanígy van az érzések kimutatásával is. Persze vannak esetek, amikor az adott illető csak játszik a párjával, de az könnyen felismerhető.
2018. febr. 17. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Én se írok a szerelmemnek.azért mert az első szerelmemnek túl sokat írtam és zavaró volt. És nem vettem észre azt hogy nem adok neki teret.

Most meg, szinte nem is írok neki főleg ha nem elérhető.

Az meg hogy nem ír vissza az meg más tészta. Ott vagy nagyon elfoglat vagy ő nem érez irántad nagyon semmit.

2018. febr. 17. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:

A nehezen, vagy egyáltalán nem elérhető, vagy pedig ha a másik közömbös, kivánatosabbnak tünik.

Ha 'párod', akkor így kell elfogadnod, vagy ezért kell szakítanod.

2018. febr. 17. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
és ha imád ?
2018. febr. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!