Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent ez?
Ma mikor vártam a barátaimra az aulában, ő a barátnőivel el mentek a cuccaikért, én ott álltam az ajtóban, és ő odajött, a fejét a vállamra hajtotta, és monda, hogy engedj beeee. Miközben elmentek, jöttek még az osztálytársaim, akiket szintén ismer, de velük nem csinálta ezt. Tegnap egy külön szakkörön -ahová az előbb említett osztálytársam is jár, ráadásul őt régebb óta ismeri, mert egy fél évvel többet járt erre a szakkör re, utána jöttem én is- a
lány ott ült mellettem, ez még nem is olyan durva, általában így szokott lenni. Szinte egész órán összeért a lábunk, ő még mondta is, hogy de kényelmes a térdem.
Aztán a vállamra hajtotta a fejét, és ott hagyta hosszabb ideig. Az órát tartó tanár megkérdezte tőle, hogy vajon a lovagja mit fog ehhez szólni. A lány nem értette, miről beszél, majd mondta neki a tanár, hogy a fiúja mit fog szólni hozzá, ha ezt meglátja. A lány pedig azt mondta, hogy miért pont fiúm van, amikor lehetne lányom is. Órán ő kb végig piszkált, a talpát a lábamra tette, én lefogtam mindkét lábfejét, ő nem szólt semmit, hagyta, hogy fogjam; a fejét többször is a vállamra tette. Aztán amikor véget ért az óra, és a haverom készülődött, ő odaállt mellém teljesen úgy, hogy mintha hozzám bújt volna, tehát a teste az enyémhez ért végig, de csak állt, viszont nem mozdult el.
Múlthét hétfőn a suliba menet utolért hátulról, és mondta, hogy végre utólértelek,aztán még aznap délután az aulában órák után lent voltunk, ő meglátott, és odajött hozzám, pedig az osztálytársai is lent voltak.
Ez szerintetek jelent valamit?
15/F 14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!