Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tik hogy felejtettetek el valakit akibe szerelmesek voltatok, de ő nem viszonozta?
Akkor TI!
Na kész ki van javítva!
😒
Talaltam mast, olyat aki ertekelni tudta, azota is egyutt vagyunk. :)
Fogd fel ugy, hogy NEM erdemelt meg teged! :)
Nagyon sokat sírtam. Ez segített. Nem próbáltam magamban tartani a bánatot, hanem hazamentem, és hangosan bőgtem órákon, napokon át. Ezzel igazán gyorsan javult az állapotom.
Ő is sokat segített azzal, hogy nem volt hajlandó utána (a szerelmi vallomásom és kikosarazásom után) rám nézni, sem hozzám szólni. Annyira vicces volt, hogy rettegve került velem minden kontaktust, hogy a végén már csak röhögtem.
"Most múlik pontosan, engedem, hadd menjen"... Engedd el.
Nálam bevált még az, hogy kitomboljam magam.
Ha szereted a rock zenét, akkor egész könnyen fog menni. :) Nekem sokat segített.
Nem tudtam elfelejteni. Még most is szeretem ÚGY pedig megmondta szó szerint idézem:„ De csak barátok vagyunk érted”
Sok operettzenét hallgattam legfőképp Rómeó és Júliát ami egy időre segített de visszaestem a gödör aljába. Szerelmes számok, minden amivel el tudod ütni az időd. Vagy temetkezési bele mélyen a tanulásba( nehogy azt csináld mit én us csináltam egy időben h vakaróztam!!!).
Üdv.: egy 14 éves lány
U.i.: eemélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!