Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok már úgy hogy valakibe akaratlanul is szerelmesek lettetek? Hogy felejtettétek el őt?
...és a srác csak szórakozott az érzéseitekkel?
eddig még egy normális kapcsolatom sem volt és reménykedtem benne hogy végre lesz egy ,de a srácnak nem kellek.. :(
hogy felejtsem el őt?
18/L
Lehet akaratlagosan szere,mesnek lenni?:O
Volta ilyen helyzetben bnos pasi, ugyn szegeny csaj nem elvezte, mert nem vettem be harmadiknak...
Vagy fel evig bamultuk egymast,mde aztan lett pasija... egy ido utan kieg az ilyesmi, a szervezet egyszeruen nem birja, es semlegesse valik az erzes
Azt nem allitom, hogy elvezte a csaj...:S
Megjegyzem, en sem, mert szivesen lettem volna vele is, de a baratnommel is, akivel 2 eve voltunk epp egyutt... utobbit valasztottam, esmai napig megvagyunk, de neha eszembe jut, mi lett volna ha....
Jobb az ilyet mihamarabb elfelejteni! Menj tarsasagba, es eroltesd a gondolataid mas pasik kore... akar egy komolytalanabb kapcsolatba is menj bele par het erejeig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!