Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha egy lány nálam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JoeJOKE kérdése:

Mit tegyek, ha egy lány nálam sokkal okosabb?

Figyelt kérdés
Beszélgetek mostanában egy lánnyal, nagyon kedves, meg minden, de az én négyes ötös átlagomat meg se közelíti, és amikor 50 pontos matekot írt, elsüllyedtem szégyenemben, mert olyan gáznak éreztem, hogy egy géniusszal beszélek..

2018. febr. 1. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
El tudod őt fogadni, vagy nem? Vagy saját magadat el tudod fogadni? Szeresd magad, megérdemled, hogy jól érezd magad, hogy boldog légy. Amúgy nem egészen világos a kérdés, de mindegy. Ha szereted őt, akkor elfogadod, ha ő is elfogad, neki kellesz így, akkor kellesz azt kész, nem kell egy matekdogán rugózni. Nem ez fogja meghatározni a boldogságotokat.
2018. febr. 1. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
*Hidd el magadról,hogy megérdemled a boldogságot; neki pedig érezd át, hogy tudsz belőle adni, tedd bele nagyon magadat a párkapcsolatba, teljesen tisztában legyen vele, hogy mennyire szereted, és értékeled őt. Persze nem kell egyfolytában a szeretleket hajtogatni, én mindig akkor mondom, amikor kijön magától, csak úgy érzem, hogy ki akar törni, hogy kimondjam. És akkor úgy megtörténik és kiesik a számon. Mármint megtörténik, hogy kimondom. Olyankor nem is feltétlenül vagyok tudatos erre, hogy én ezt most ki fogom mondani, van, hogy csak kijön, mert annyira erős az érzés, tehát nem szándékosan történik, hanem hozza magával a pillanat. Meg majd ő eldönti a lány amúgy, hogy kellesz-e neki; hajts rá, udvarolgass neki, aztán majd ha te is tetszel neki, és késznek is érzi magát egy párkapcsolatra, akkor majd lehet közöttetek valami. Ha mindketten egyidőben ezt akarjátok, hogy járjatok. Te szereted őt, próbálkozz be nála, aztán amíg nem kapsz egyértelmű jelzést, addig vagy próbálkozz még, vagy nemtom mit akartam írni ide. Simán lehet várakozni is, ha akarod.
2018. febr. 1. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
*hogy meg tudod neki adni , tudod neki adni a boldogságot, mert nagyon szereted, és tiszta szívből.
2018. febr. 1. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
*2.nak nyújtanit akartam írni előző komimba,bocsi!:D
2018. febr. 1. 23:00
 5/9 anonim ***** válasza:
25%

El kell hitetned vele hogy hülye mint a segg.

És csak lexikális a tudása.:)

2018. febr. 1. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
#5 Illetve tiltsa el minden ismerősétől, családtagjától és verje naponta, mert ez az igazi szerelem.
2018. febr. 1. 23:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt, mint minden férfi a nőkkel. Hitesd el vele, hogy te okosabb vagy xD
2018. febr. 2. 16:22
 8/9 Nitrogenperoxid válasza:
Ficsór :D
2018. febr. 2. 19:26
 9/9 PeterPeterPeter3 ***** válasza:
Attól, hogy még 50 pontos matekot ír nem feltétlenül géniusz, tanulthat rá 8 órát, hibátlanra megírja. Gratulálok, de ettõl még nem feltétlenül géniusz. Téged pedig ne zavarjon, valami biztos jobban megy neked :)
2018. febr. 4. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!