Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szeretitek, ha egy lány okosabb nálatok, versenyez veletek, kötözködik, de mondjuk szép?

Figyelt kérdés
Írjatok évet is

2016. febr. 10. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Az hogy okosabb nálam mondjuk hogy nem zavar, a többi viszont teljesen pozitív. :) 18/f
2016. febr. 10. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:
ÉS nektek mi lehet negatív egy lányban?
2016. febr. 10. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát az hogy okosabb az az zavar,de attól függ hogy hogy nézzük,mert ha IQ-szerint akkor tőlem lehet okosabb az nem jelent semmit,szerintem ha valakinek a fellegek fölött van az IQ-ja az egyenesen hülye, minél több az IQ-annál hülyébb.én a szellemi/érzelmi intelegenciát nézem,de ott ha lenyomna akkor kicsit zavarna,de izgatónak találom ha piszkálna meg versenyezgetne,mert megmutathatom neki hogy:"nincs esélyed szivi". 16F
2016. febr. 15. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Én igen , mert nem lehet mellette unatkozni !:)

17/F

2016. febr. 16. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!