Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a "beleszeret" és az "összejön" között?
Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 12:05
11/13 A kérdező kommentje:
10-es!
Én úgy gondoltam, hogy egy fiú és egy lány akkor jönnek össze, amikor egymásba szerettek. Viszont oké, hogy beleszeretni valakibe egyoldalú is lehet (ezt "plátói szerelemnek" hívják).
Úgy tudom elképzelni, hogy egy fiú és egy lány összejönnek, hogy először mondják ki egymásnak a "szeretlek" szót, utána csókolóznak és utána kézen fogva sétálnak.
2018. jan. 26. 15:49
12/13 anonim válasza:
*és ez megintcsak lehet olyan, hogy tudnak a másik érzéseiről, vagy pedig nem.
És még ha tudnak egymás érzéseiről, még akkor sem feltétlenül jönnek össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!