Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a "beleszeret" és az "összejön" között?
beleszeret egy oldalú rajongást jelent
összejön kölcsönös alapokra épülő aktív kapcsolatot
Én a #3-as kommentelő nézetéhez csatlakozom.
Beleszeretni valakibe úgy is lehet, hogy az illető nem is tud róla. De összejönni már egyedül nem lehet, az összejövésben már a másik is benne van :-)
Ha nem szeretem azt a másik egyént, akivel járok, akkor hogy jöttem volna vele össze? Akkor miért nem barátok lettünk?
Ezt csak feltételesen értem.
A beleszeret, az amikor még nem jöttek össze.
A beleszeret az lehet egyoldalú is, sőt, még olyan is, hogy esetleg a másik fél nem is tud róla, ilyen érzéseket táplál az adott illető iránta.
Szal a belészeret, amikor még csak belé zúg
Ja és ezt lehet olyan is, hogy mind a ketten belézúgnak egymásba, egymásba szeretnek; és ez megintcsak lehet olyan, hogy tudnak a másik érzéseiről, vagy pedig nem.
Aki beleszeretett a másikba, az szerelmes az adott illetőbe, de még nem feltétlenül vannak együtt, nem feltétlenül jöttek össze és alkotnak párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!