Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki óvszert venni? 17/f
Ciki óvszert venni? Abortuszra menni, vagy terhességi tesztet cikibb.
Nem a csaj dolga az óvszert megvenni, mert nem ő húzza fel.
Teherbe ejteni a csajt sokkal cikibb.
Amúgy behalok ezeken a kérdéseken, lassan már 5 éve, hogy menstruálok, és 13 éves korom óta, ha elfogy a készlet, akkor felmegyek a boltba és veszek betétet/tampont.
Ez is ugyanolyan szükséglet, csak a különbség annyi:
-nem veszel betétet/tampont: minden véres lesz--->ki kell cserélni/szarakodsz a vattakorong, klotyópapír, papírzsepi trióval(tapasztalatból mondom, hogy nem jó lehúztam így 24 órát, suliban is voltam, nem tudtam kitől kérjek betétet, kinek jöhetett már meg, voltam vagy 11-12.:D)
- ha a csaj nem védekezik egyéb módon, akkor terhes lesz, oké lelépsz, rá se bagózol, van más egyedülálló anya a világon, nem ő lenne az egyetlen.
De most őszintén, gondolj bele:
-a csaj mehet abortuszra-cirka 40 000 Ft
-örökbe adhatja-de szegény gyerek egyszer megtudja, és az fájni fog
-megtarthatja, és a gyerek apa nélkül nő fel, de meg fizetsz havi 20 000 Ft gyerektartást, ahelyett, hogy 800-ért vettél volna óvszert a sarki boltban.
-jó, ha lesz kereseted, gondolhatod, mit nekem az a 20 000, de tiszta lenne a lelkiismereted utána? Nyugodt szívvel csinálnál föl akár 10-15 évvel később egy másik nőt? Nem pánikolnál be később az apaságtól?
-Persze lehet megúsztátok volna, mert sikerül időben kivenned/meddő/kevésbé termékeny a csaj, de az ilyeneket nagyon nem éri meg kockáztatni, ismerek jópár korombelit, meg felnőttet aki velem egyidősen lett anyuka.
Üdv.:15/l
Ui.:-ha legközelebb összejössz egy lánnyal vegyél erőt magadon, és vedd meg az óvszert még mielőtt lezavarna a boltba. Hidd el az eladók baromira lesz@rják, hogy mit veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!