Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki óvszert venni? 17/f
Nyugi, dolgoztam eladóként. Nem multinál, hanem a kis sarki boltban. Hidd el, egyik eladót sem érdekli, hogy mit veszel.
Ha valaki gondol bármit is, max annyit, hogy fiatalon legalább van esze védekezni.
Tőlem ha kérték adtam, ugyan úgy, mintha egy tábla csokit vett volna.
Igaza van, kisnyuszi vagy! ;)
Óvszer mire megy rá? Hát az elbaszott Kiskukidra, neked kellett volna megvenned... :) Akkkor ezek szerint neked kell venni fogamzásgátlót, terhességtesztet, és a csajod pedig óvszert?
Idióta vagy xd
És az ilyen fa.szoknak van csajuk, aki leakar feküdni is veled... Idiot
Soha nem értettem, miért ciki óvszert, WC papírt, betétet venni. Valaki elmagyarázná, ha szépen megkérem? Mert kb. senkit nem érdekel ki mit vesz.
Tudod, hogy kell gumit venni? Magabiztosan, egyenes háttal, mert te azt azért veszed, hogy elhasználd a partnereddel. A szex meg egy király dolog, nem kell szégyenkezni miatta. Ennyi.
21 L
Utolsó az jó példa.
Kedves kérdező, melyik a cikibb? Ha óvszert veszel 17 évesen, vagy ha 18 évesen pelenkát a gyerekednek, akit anyádék tartanak el, ha a lány szülei meg nem ölnek addig? :)
Szerintem közösen nézzétek meg Bodrogi Gyula óvszervásárlási humoreszkjét a Youtube-on és szerintem kedvet kaptok hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!