Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhódították a szerelmem, én pedig normális vagyok?
Hosszú idő óta odavagyok egy lányért évek óta, de valahogy mindig szerencsétlenül alakult a kapcsolatunk, mikor ő akart én nem, mikor én ő nem. Legutoljára most jól alakultak viszont a dolgok, együtt voltunk, csókolóztunk, egy egész éjszakát együtt töltöttünk, filmeztünk és a többi, olyan jól elbeszélgettünk, mint eddig soha élőben. Utána is oké volt minden.
3 napig tartott a csoda, utána sosem válaszolt nekem. 1 hete összejött valakivel, persze rosszul esett, hogy nem én lehetek ő, DE a lényeg itt jön.
Nem hatott meg valamiért. Nem mondom, hogy tényleg nem esett volna rosszul, szó sincs róla, de valahogy nem érdekel. Szeretem a lányt, de valahogy mégsem érzem azt, hogy nekem muszáj lépnem. Én boldog vagyok, ha ő is boldog, valamiért ezt érzem és nem szeretnék belemászni egy kapcsolatba. Végre nem egy gyökeret talált, tényleg jó arcnak tűnik a srác, akit megérdemelhet.
Normálisan viselkedek, hogy mondhatjuk hidegen hagy a dolog, annak ellenére, hogy szerelmes vagyok a lányba? Ennyire beletörődtem volna? :) Nem érzek haragot, se sértődést. Kezdek felnőni?
18/F
Sokat segítenek ezek a hozzászólások, köszönöm.
Érezze jól magát, éljen, én is ezt teszem. Ha sok év után megőrülök érte még mindig, akármi is történt és történik, akkor úgy érzem sosem múlik el. Ő az én ,,Robinom", mindig odáig leszek érte, de sosem lesz az enyém, bármit tehetek. :) Így van ez rendjén.
Én boldog vagyok így, ha ő is tényleg az lesz és jól döntött.
Kérdezik, jól vagyok-e stb. . Hé, emberek, nem érzem magam lesújtva emiatt, igazából tökre felszabadult vagyok. Megyek tovább, ez van, de azért mindig gondolni fogok rá, lehet az életem végéig, én megpróbáltam, többször is, nem mardos emiatt a lelkiismeret.
Ma találkoztunk, összefutottunk. Bemutatott barátjának. Mondja a srác megtiszteltetés velem találkozni, sokat mesélt rólam neki.
Én nem értettem, miért mesélne rólam ez a lány az új kapcsolatában?
Aranyos tényleg a srác, ahogy pár mondatból leszűrhettem. Remélem nem csak a felszín ilyen. Remélem nagyon boldoggá teszi a szerelmem. Kicsit fáj, hogy láttam a szemében a tüzet, ami már egyáltalán nem értem lobog, de ugyanakkor örültem is neki, hogy boldog ezzel a fiúval, legalábbis jelenleg. :) Egyszer élünk és pont most, nem gyűlölhetek senkit, amiatt, hogy nem engem szeret vagy nem nekem jött össze, erre nincs idő.
Továbbra is magányos leszek, magányos farkas a sötétben, próbálok másra koncentrálni, hátha végre rám is rám találna a szerelem, úgy vágyok már egy igazi, boldog kapcsolatra, igaz még nem tudom kivel, azzal nem lehet, akivel szeretnék.
Hát, öhm, szakítottak máris. A fiú csak játszott vele, vagy nem jött be neki mégsem annyira. Nem tudom, de már nem nincsenek együtt, elvileg, ma hallottam.
Nem tudom. Őszintén? Nem örültem ennek. Persze, talán számomra idővel egy új esély lehet majd, de valamiért fájt, hogy biztos nagyon maga alatt van a lány, ő komolyan gondolta volna.
Ha megtudom, hogy csak játszadozott vele, vagy csak megakarta fektetni és nem sikerült, én beverem az arcát, ha egyszer meglátom. :) Persze, nem épp bölcs lépés lenne.
Mit tegyek, nagyon sajnálom a leányzómat, ha tényleg igaz, amit hallottam és fogalmam sincs, hogy mi lenne a leghelyesebb dolog, amit tehetek érte.
Olyan naiv vagy.
Hagyjad az a libát, nála milliónyi érdemesebb embert találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!