Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon kedvel engem vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon kedvel engem vagy csak így barátkozik?

Figyelt kérdés

Oké szóval a helyzet úgy néz ki, hogy én kb 1 hónapja mentem szét az akkori barátnőmmel és azóta nem beszéltünk. Van a suliban egy lány akit még az exemen keresztül ismertem meg és a szakítás után többször beszélgettünk stb.

Egészen megkedveltem a lányt és az elmúlt hetekben amikor összefutottunk mindig mosolyogva köszöntünk, volt hogy megölelt, meg egyszer egy légpuszit (vagy ilyesmit) küldött nekem. Viszont neten meg nem beszélünk, mert nem nagyon ír vissza, bár nincs is sokat fent. A haverom szerint ez a lány jelez nekem, de én kicsit önbizalomhiányos vagyok és nem tudom eldönteni és kicsit tartok attól, hogy csak részemről van szerelem. Nemsokára lesz síszünet és akkorra terveztem elhívni valahová beszélgetni és kicsit jobban megismerni stb. Szerintetek tényleg van valami pozitívabb dolog a lányban felém vagy csak így barátkozhat? Mit gondoltok?

15/F

2018. jan. 24. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondoltam.
2018. jan. 24. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ez nála barátkozás, akkor elég közeli barátai lehetnek... (ha érted mire gondolok)
2018. jan. 25. 17:23
 3/3 anonim válasza:
Elég valószínű hogy többet érez irántad mint csak "barát". Próbáld meg neki felhozni ezt a témát és el beszélgetni erről vele.. Hiddel így kifog derülni. :)
2018. jan. 28. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!