Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondta ezt? Nem kedvel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta ezt? Nem kedvel?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú.

Egyszer haverokkal voltunk moziba és felálitotta a legjobb barátnőmet hogy ő ülhessen melletem. Ő ült a szélén. Nagyon fúra volt mert nem az a csajozos tipus. A lábamat rá rakta a sajátjára és simogatta. Aztán meg megfogta a kezem és össze kulcsultuk az ujjunkat. Hazafele másoknak is feltünt hogy van valami. A legjobb barártomnak (a fiúnak is ő az egyik legjobb haverja) megkérdezte hogy mivan köztünk, elmondtam hogy fogtuk egymás kezét és ha én elengedtem ő egyből vissza nyult a kezemért meghogy simogatott. Azt mondta a legjobb haverom hogy nála is rákérdeztek hogy mivan köztünk vagy hogy érez-e valamit irántam. Csak annyit mondott hogy "nem tudja" és hogy mosolygott mint a vadalma. Azóta màr 2 hét eltelt és mikor szabad óránk van és vele szembe ülök vagy melette mindig maszíroza a lábam, simogatt és fogjaa kezem. Valamelyik nap mellete ültem és a ceruzájával a segemet nyomkodta, a halyamal játszott, simogatott,fogta a kezem, sziveket rajzolgatott a füzetembe és bele írta a nevem+..... , és megkérdezte hogy ki a jelölt. Ha én tettem ezt akkor megszorította a kezem és rám mosolygot.

Buszozásnál mindig mellém ül és fogja a kezem.

Valamelyik nap a legjobb barátom irogatam és feljött az a téma hogy mi fogtuk egymás kezét a moziba. Állitólag a fiú aki tetszik nekem azt mondta hogy nem akart velem kezet fogni és hogy mindig az üditőjéért nyult hogy ne fogjuk egymás kezét. Nekem az nap azt mondta hogy jól érezte magát és hogy máskor is mennünk kell, meg azt írta hogy nem bánta meg a kéz fogást. A mozizás már rég volt és azóta már rengetegszer fogta a kezem. De ez engem eléggé agaszt. Nem tudom hogy most akkor szeretne e tőlem valamit vagy sem.

Tetszek neki vagy csak játszil velem?

2017. nov. 26. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
tetszel neki, az biztos, de tapasztalataim szerint az ilyen fiúkkal jobb óvatosnak lenni. plusz engem zavarna, hogy a "seggemet nyomkodja".
2017. nov. 26. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Tetszel neki az tuti, de valami nem klappol nekem sem a sztoriban. Most olyan mintha csak szórakozna.

Én a helyedben kicsit visszahúzódnék, hogy lássa, hogy nem csak egy játékszer vagy amit kedvére "taperolhat" napközben. Vagy vállaljon fel mint barátnőt, vagy nyomkodja otthon a plüssmaciját.

Ezt a seggnyomkodósdit meg ne engedd, nagyon lealacsonyító, tiszteld magad ennyire!

34N

2017. nov. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!