Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret? Kedvel? Vagy csak barátjának tekint?
15/L
Elég jóba lettem egy fiú haverommal. És igazából elég fura mert ha "felidegesítem" akkor rácsap a seggemre.
Igazából én kedvelem, meg úgy tényleg nagyon NAGYON közvetlen.
Pl volt olyan hogy olyan közel volt hozzám (mondjuk az elég sokszor van) hogy, hogyha felemeltem volna a fejem akkor tuti megcsókol vagy valami.
Meg direkt felidegesít.
Aztán mondja hogy neki nem kell barátnő (amit nem hiszek el, hisz ki ne akarna magának barátnőt? :D) meg h sok barátnője volt már....
Kicsit tartok tőle, de kedvelem.
És semmiképp sem feküdnék le vele.
Légyszi írjátok le a véleményeteket mert kom nem értem.
Nekem se kell baratno de attol meg szorakozni lehet, igenis letezik olyan hogy valakinek egy ideig nem kell vagy akar huzamosabb ideig..
Csak huzza az agyad, ezek alapjan barmi lehet de szerintem csak a baratjanak tekint teged.
De ha a barátjának tekint miért fogdos?
Tiszta idegesítő, ha meg mondanám neki besértődne...
Ertem akkor a nemi eroszak tevok tobbet ereznek az aldozataik irant mert fogdossak oket...
Szep logikod van kerdezo egy 2 heted csimpanzeval vetekszik es sajnos a csimpanz van elonyben :/
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!