Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor volt az első csókotok?
15. szülinapom előtt kb másfél hónappal.
Anonim oldal, szóval nem zavar :D
Most 16 vagyok.
2017. december 16-án, 18 és fél évesen :)
18F
15 évesen. Randizni voltam egy lánnyal a Pókemberen és nagyon izgultam , mert tudtam, hogy meg kell csókolnom, de még sosem csókolóztam ezért össze kellet szednem minden bátorságom és a film végén megcsókoltam. Őszintén nem élveztem mert a szemem mind végig nyitva volt. De ettől függetlenül örülök, hogy akkor és úgy csattant el az első csókom. Mindig boldogan emlékszek rá vissza.
16/f
Ma.😂 15L
Meccsünk volt (vizilabdázok, és játszok fiú bajnokságba...)
Egy régi ismerősöm is ott volt a meccsen (hát persze hogy az ellenfél csapatban, és persze hogy nekem kellett "fognom". Szoval meccs végén amikor pacsizunk ő odahajolt és megcsókolt. És ez volt a leges legjobb 1.csók amit el tudok képzelni. Azóta irogatunk, szurkoljatok h osszejojjon😁😅😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!