Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt meg az első csókotok?
Bárcsak lenne olyan. De nem is bánom hogy nincs. Majd ha lesz biztos olyan lánnyal lesz akit igazán szeretek
17
Nekem egész romantikus volt.
Neztük a csillagos eget és egyszercsak megcsókolt.Elötte nagyon be voltam ijedve mert még sosem volt ilyenben részem es bénáztam is egy kicsit, de nagyon meghitt volt az egész és a srác nem csinált belőle nagy ügyet
Egy buliban kicsit többet ittam a kelleténél és egy akkor megismert fiúval (azóta már a barátom :)) )
Vicces, hogy az ember kész filmjeleneteket képes kreálni az első csókról és aztán úgy történik meg, ahogy eszedbe sem jutna. De azért nem bántam meg semmit. (:
Borzasztó volt ><
A legelső kapcsolatomban a CBA előtt az akkori barátommal történt... és egy szájra pusziból lett több. Nyálas volt és szinte ledugta a torkomon a nyelvét :(
Szörnyű. Pont abban a fázisban voltam hogy kerestem egy embert akit próbáltam megszeretni hogy kicsit feledtesse az előzőt. Elvitt egy túl nyálas helyre majd ő nyitott én meg csukott szájjal. :(
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!