Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha így bókolok egy lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így bókolok egy lánynak messengeren az bejöhet neki? Milyen érzéseket vált ki benne? Miben kellene változtatnom? Lányok válaszát várom elsősorban! A röbbi lent.

Figyelt kérdés

Meseszép hajad van ! Amikor csak tehetném gyengéden kifésülném neked. Biztosan mindig összegubancolódik reggelente. Imádnám csinálni ! Végigsimítani a kezemek rajta, tenyeremmel átkarolni, közelébe hajolni aztán, beleszimatolni. Érezni az illatodat. Egész testemet átjárná, és teljesen bevadulnék tőle... Gyönyörű vagy Anna ! Bárcsak tetszenék neked, hogy ne kelljen így erőszakoskodnom...

Most a nyugati váróban dekkolok. Egy kicsit elbénáztam, mert az éjféli vonatot lekéstem. Moziban voltam a westendben. A film vége elött 5 percel kellet kimennem. Csakhogy a sötétben leejtettem a sapkámat.. Kint vettem észre, vissza mentem érte, hiszen csak tegnap vettem.. De nem találtam sehol. Az emberek java már kiment, csak ketten voltak bent. Végül egy csaj találta meg, mikor már éppen feladtam. Visszafordultam és mosolyogva átadta. Ha velem lettél volna, biztosan te találod meg nekem. Te mosolyogsz rám, és egy életre a szivembe vésed magad ! Sajnálom, hogy nem vagyok veled ! Szeretnék lemerülni a mély óceánodba ! Most minden vágyam csak ez ! Semmit nem várok el tőled ! Csak kérlek ne útálj engem, és maradj a közelemben, akkor én madarat fogok a földi boldogságtól, amit aztán neked adok ! Téged akarlak Anna !

2018. jan. 18. 05:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nekem aztán olyan mindegy minek nevezed de ha majd ertelmezni kell egy szót feltétlenül hozzád fordulok mint központi computer amit lekerdezhetek ha definialni kell valamit.. ez minden csak nem valasz f kalap !
2018. jan. 19. 06:21
 12/20 anonim ***** válasza:

Fölösleges dühöngeni csak mert ellened van a komment szekció. Ez csak egy pár ember véleménye. És azzal hogy kiírtad ide a kérdésedet, arra voltál kíváncsi, hogy mit gondolnak mások. És hát ezt gondolják.

És látod, hogy ez a sok szép szó, amit bóknak szánsz ennek a lánynak, nem feltétlenül azt az embert takarja, amire a sorokból következtethetünk. A negatív hozzászólásokat követően egyből agresszívvá váltál, nem kezelted valami jól a helyzetet. Talán inkább ezen, és a magardól felállított hamis képeden (egy érzelgős, romantikus, kedves, lágy ember) kéne elgondolkodnod. Mert a későbbi hozzászólásaiddal ezt eléggé leromboltad, amikor a többiek csak segíteni akartak.

Ne érts félre, én ezt csak jó szándékból mondom, hogy esetleg tanulhass belőle.

2018. jan. 19. 10:19
 13/20 A kérdező kommentje:
Nézd ha egy komment értékes logikus, akkor ok. De vannak itt komplex problémák a egyesek tudatában, amit nem igen tudok megváltoztatni csak dühöngeni rajtuk.. Mikor látom, hogy iszonyatosan ostoba egyének válasznak nem nevezhető akármivel hozakodnak elő, bármiféle okfejtés nélkül az nálam dühítő ! És minden embernél, aki nem csak bámul ki a fejéből a többieket majmolva, ugyan ez a reakció.. Az ott nem válasz. A többi válasz valamennyire, amik segítettek is élesebben látni, de lenne mit vitatni ralytuk is..
2018. jan. 19. 14:41
 14/20 A kérdező kommentje:
J
2018. jan. 19. 14:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Inkább magad nevezd f kalapnak idiota gyökér
2018. jan. 19. 18:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Mivan f kalap visszajöttél ?
2018. jan. 19. 20:45
 17/20 anonim ***** válasza:
jó van kisgyerek te nyertél idiótákkal nem foglalkozom
2018. jan. 19. 22:52
 18/20 A kérdező kommentje:
F kalap az 1. kommentedből kitűnt a felületes trehány semmitmondó buta stílusod... ugyhogy ezzel nem mondtál újat..
2018. jan. 20. 02:09
 19/20 anonim válasza:

Már bocsi, de nagyon gáz

13F

2018. júl. 24. 20:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Tudom, régi kérdés, de amit a kérdező itt letol nekünk, az a kamu jófiú magatartás. Bevet mindent, hogy kedvességgel meghódítsa a csajt, alárendeli önkéntesen saját magát, a kapcsolatban önkéntesen alárendelt szerepet ölt. Ezekből lesznek azok a tipikus példák, amikor a férjnek engedélyt kell kérnie a feleségtől, meg “félnie kell, hogy meg ne tudja az asszony, hogy kocsmázik például”.

Amikor rájön, hogy a jófiús dolog nem jön be csajoknak (ebben megerősítették a válaszolók), akkor átvált agresszívbe.

Változtass, különben a feleséged/csajod a jövőben a parancsnokod is lesz egyben.

2021. szept. 1. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!