Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most flörtölt velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most flörtölt velem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit elég jófejnek tartok, csak az a baj, hogy 2 évvel fiatalabb nálam. Hetente kétszer találkozunk, mikor pingpongozni megyünk. Ma egész órán vele pingpongoztam és nagyon sokat nevettünk a legnagyobb hülyeségeken. Egyszer megnyalta a száját is bár nemhiszem, hogy direkt lett volna. Mikor vége lett az órának és mentem ki, akkor az ajtó mögül előugrott és megijesztett. Csak barátkozni akar, vagy bejövök neki?

2018. jan. 15. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe hol a flört?
2018. jan. 15. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Mert ha 15 akkor úgy ahogy megértem ezt a két év bajt, de ha mondjuk te 17 vagy a srác meg 15 akkor ott szinte semmi az a különbség. Egyébként ugyanazt tudom mondani mint az egyes, ebben semmi flört nincs.
2018. jan. 15. 20:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D 15
2018. jan. 16. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!