Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok? Megbeszéltük...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Megbeszéltük hogy járunk. 13L

Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves lány vagyok a Barátom pedig 15 éves ha ez számit valamit nem magyarországon hanem erdélyben élünk mind a ketten. Már kb. 1 hónapja beszélgetünk és találkozgatunk és úgydöntöttünk hogy ''járunk'' vagyis hogy megpróbáljuk egymással. Nyílván mem fogunk lefeküdni csak megfogjuk egymás kezét ilyenek. Szerintetek ez gáz? Neki és nekem se volt még kapcsolatunk. Nem is vagyok szerintem egy könnyen kapható lány.

2018. jan. 10. 23:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz. Tök aranyos,ahogy hozzáállsz. Azért ha előbb-utóbb mégis komolyabb dolgokra kerül sor,ne felejtsetek el védekezni.

OFF:

#4 nem túl releváns a válaszod,annak ellenére,hogy a kérdező tényleg figyelhetne a helyesírásra.

#8-#9 a zsargon annyit tesz: egyes társadalmi csoportok sajátos beszédmódja,nyelvhasználata...ezen belül van pl. az argó,ami a tolvajnyelvet jelenti ;) nem kioktatásként :)

2018. jan. 11. 15:51
 12/13 anonim válasza:
Ez kicsit sem gáz...akik le hurrognak mert hogy ők nekik ijenkor nem kellet fiu meg stb..ez hülyeség mert nekik is kelett kapcsolt csak ők gyerekesebek voltak és nm birják fel fogni hogy a mai fiatalok hamarabb érnek... Én is 13 éves lány vagyok és jövő honapban már 17 lesz a barátom...és már több mint fél éve együtt vagyunk és ez egy komoly kapcsolat...lehet neked is ez lesz az igazi😉sokáig és ne halgas a negatívokra😉
2018. jan. 11. 16:28
 13/13 anonim válasza:
*18lesz
2018. jan. 11. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!