Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mire gondoltok vagy mit éreztek amikor meglátjátok azt a "bizonyos" lányt? :D
Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 15:30
2/12 A kérdező kommentje:
Tényleg ?:D
2018. jan. 1. 16:19
4/12 anonim válasza:
Semmire sem gondolok, csak nézem és a Jobbik eset ha vissza néz.... De akkor aztán tényleg végem.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen, az ciki :/
Történt már velem xd
2018. jan. 1. 18:45
6/12 anonim válasza:
Nekem csak egy jóbarátom volt az a "bizonyos" lány. De az egyik napon, amikor találkoztunk, egyszerűen csak... ledöbbentem. Egészen addig a pillanatig nem volt ilyen. Pedig ugyanúgy nézett ki mint egy átlagos napon, de mégis. Csak néztem, tátott szájjal és meg sem tudtam szólalni. Csak akkor amikor megkérdezte hogy minden oké-e. Igaz akkor is egy nemmel vágtam vissza nagy zavaromban. :D
Én kb. onnantól számítom azt hogy ő az a "bizonyos" lány.
Szóval furcsát, de jót. :D
7/12 A kérdező kommentje:
Ahaa... és volt már olyan, hogy épp bámultátok és rátok nézett?
Olyankor mit csináltatok?:D
2018. jan. 1. 20:59
8/12 anonim válasza:
Bocsi az offért, de erre nagyon kíváncsi vagyok én is :D
9/12 anonim válasza:
Néztünk egymásra kerek szemekkel, majd elnevettük magunkat. Általában minden nap megtörténik legalább egyszer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!